Becali a acceptat mega-oferta pentru Man: e record absolut în România! Mâine s-ar putea bate palma!

Marian Cărăvan 26.01.2021, 23:27
Becali a acceptat mega-oferta pentru Man: e record absolut în România! Mâine s-ar putea bate palma!

„Perla” lui Becali se vinde! Becali a acceptat mega-oferta pentru Man. Va fi un record absolut în România, mult peste Nicușor Stanciu,vândut tot de FCSB. Mâine s-ar putea bate palma!

Becali a acceptat mega-oferta pentru Man: e record absolut în România!

Golgheterul campionatului României va ajunge în Serie A. Cu toate că a ținut mult de preț, Becali s-ar putea să-l lase să plece la FCSB. Dennis Man ar urma să fie cel mai scum transfer din istoria Ligii 1. Peste Nicușor Stanciu, vândut la Anderlechet pentru 9,7 milioane de euro.

Am acceptat oferta, dar ei au zis că vor să dea banii în doi ani și jumătate. Am spus că nu e nicio problemă, doar că vreau o scrisoare bancară. Ei sunt la retrogradare și Parma a mai intrat în faliment, iar dacă intră în faliment, eu nu mai iau niciun ban.

Americanul a zis că a dat 70 de milioane pe club și a mai plătit 80 de milioane pe jucători, dar pe mine nu mă interesează de câți bani a băgat, mă interesează de banii mei. Au zis că nu-mi pot da o scrisoare de garanție”, a spus Gigi Becali, conform Digi Sport.

Becali a negociat extrem de dur, iar transferul se pare că se va face.

A vorbit și MM Stoica acum, pentru că eu nu știu engleză, și a rămas că așteaptă să-l sune. Eu fără garanție bancară nu-l dau, nu sunt disperat după bani. Îl dau și cu 12,5 milioane pe loc. Afacerea s-a făcut, doar că vreau garanție”, a mai declarat Gigi Becali.

Până la urmă, s-ar fi agreat 13 milioane plus 2 milioane în bonusuri, realizabile toate.

Becali a acceptat mega-oferta pentru Dennis Man
Becali a acceptat mega-oferta pentru Dennis Man

Cum arată oferta celor de la Parma

Gigi Becali a cerut 15 milioane pentru „perla” sa. Parma a venit cu o variantă care ar putea fi pe placul lui Gigi Becali. Dennis Man i-ar putea aduce lui Becali 15 milioane de euro în cont. Cum se poate întâmpla asta? Oferta italienilor de la Parma este de 13 milioane de euro, o sumă achitată în rate, în următorii doi ani și jumătate. Încă un milion de euro vine după ce Dennis Man ajunge la 15 selecții la echipa națională, pe durata celor cinci ani de contract cu Parma. Man i-ar mai putea aduce încă un milion de euro lui Becali dacă va ajunge la zece goluri înscrise pentru parma, în primii doi ani de contract.

Dennis Man, golgheter în Liga 1

Dennis Man este cel mai prolific jucător din Liga 1. Conduce în clasamentul golgheterilor, cu 14 reușite, fiind secondat de coechipierul său, căpitanul echipei, Florin Tănase, cu 13 goluri. Practic, cei doi au marcat mai mult de jumătate dintre golurile echipei roș-albastre. FCSB a marcat 44 de goluri, în 19 meciuri.

Dennis Man, jucătorul ofertat de Parma, și-a mai trecut în cont și cinci pase decisive.

În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvam în perioada următoare”, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru GSP.

Născut la data de 26 august 1998, Dennis Man are o cotă de piață de 6,5 milioane de euro. Dennis Man era ca și dat la Fenerbahce.

Urmăriți Playsport.ro și pe