Gigi a refuzat 10 milioane pe Man! ”Acum 2 ore a venit oferta”. Cine a pus banii pe masă și cât vrea Becali

Catinca Giosanu 26.01.2021, 10:15
Gigi a refuzat 10 milioane pe Man! ”Acum 2 ore a venit oferta”. Cine a pus banii pe masă și cât vrea Becali

În ultima perioadă de timp apar tot felul de informații despre oficialii care îi fac tot felul de oferte lui Gigi Becali pentru Dennis Man. Puțini știu însă, că, ultima dată, patronul FCSB a refuzat 10 milioane pe omul de gol al grupării. Cine a pus banii pe masă și cât vrea Becali?

Gigi Becali, după ce a refuzat 10 milioane pe Man: ”Acum 2 ore a venit oferta”

Dennis Man ar putea pleca în curând de la FCSB. „Perla” lui Gigi Becali este aproape de transferul carierei. Monitorizat de mai multe echipe în ultimele luni, golgheterul Ligii 1 ar putea ajunge în curând la un alt club. Golgheterul campionatului are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2024.

Dintre toate cluburile care au luat în calcul un posibil transfer al lui Dennis Man, Parma a fost singurul care a venit cu o ofertă concretă. 10 milioane de euro a oferit clubul italian pentru golgeterul din Liga 1! Cu toate acestea, se pare că Gigi Becali a refuzat și această ofertă. Latifundiarul din Pipera a avut un motiv întemeiat să facă acest lucru. E simplu, vrea mai mulți bani în schimbul lui Man!

Parma a ajuns pe locul 19, penultimul, în Serie A, și-l vrea pe Man pentru a întări echipa în vederea părții secunde a sezonului, în care ar putea fi implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Astfel, formația la care joacă Valentin Mihăilă a decis să ofere în jur de 10.000.000 de euro pentru a-l transfera pe Dennis Man, sumă care ar putea crește datorită anumitor bonusuri de performanță.

Dennis Man ar putea ajunge la Parma
Dennis Man ar putea ajunge la Parma / Sursa Foto: Instagram

”Ofertă scrisă de 10 milioane de la Parma pentru Dennis Man”

Vestea că Parma a venit cu o ofertă concretă pentru Dennis Man, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai sezonului de toamnă de Liga 1, a fost dată de moderatorul Digisport, Vali Moraru.

În urma cu două ore ar fi venit o ofertă scrisă de 10 milioane de la Parma, dar FCSB nu dorește să-l vândă cu această sumă”, a spus Moraru în direct la Digi Sport Special, înainte de meciul lui Hermannstadt cu CFR Cluj.

Dennis Man are 14 reușite în campionat. Tocmai de aceea, Becali cere cel puțin 14 milioane pentru a-l lăsa pe starul roș-albaștrilor să plece de la FCSB.

În ultimele luni, de serviciile lui Man s-au arătat interesate mai multe echipe din străinătate. Chiar și așa, răspunsul omului de afaceri, Gigi Becali, a fost de fiecare dată acelasi. Patronul FCSB și-a scăzut pretențiile de la 15 milioane la 14 în urma negocierilor purtate la finalul anului trecut.

Urmăriți Playsport.ro și pe