Becali, dat de gol de finul Borcea. Prima reacție după ce Dinamo a umilit-o pe Argeș: „Gigi se bucură”

Ioan Valentin Oprea 30.05.2023, 12:46
Becali, dat de gol de finul Borcea. Prima reacție după ce Dinamo a umilit-o pe Argeș: „Gigi se bucură”

Sub privirile lui Cristi Borcea, Dinamo a zburdat pe „Arena Naţională”, în meciul tur al barajului cu FC Argeş. Trupa pregătită de Ovidiu Burcă e ca şi promovată în Superligă, iar Borcea spune că revenirea lui Dinamo în prima divizie e o mană cerească pentru Gigi Becali.

Borcea abia aşteaptă întâlnirile dintre Dinamo şi FCSB şi e ferm convins că „Arena Naţională” va fi de fiecare dată plină. Becali îşi freacă, la rândul său, mâinile de bucurie, urmând să obţină sume consistente de bani din vânzarea de bilete.

Gigi se bucură, este altă emulație când se joacă Dinamo – Steaua”, a declarant Borcea, la Fanatik.

Fiul lui Borcea va intra în acţionariatul „câinilor”

Prezent, după 11 ani, la un meci al lui Dinamo, Cristi Borcea a dezvăluit că fiul său, Patrick, le va plăti lui Ghezali şi compania o primă de 10.000 de euro pentru succesul categoric din jocul cu piteştenii. Borcea nu a uitat să îl laude pe Ovidiu Burcă, pe care îl vede drept motorul actualei echipe.

Burcă a fost mereu un om serios și ca antrenor și ca jucător. Este foarte calculat, muncitor, tipicar, așa a fost ca jucător și uite că așa e și ca antrenor. A fost aseară o mare bucurie, dar eu zic că și returul va fi greu. Patrick s-a bucurat și el și a zis că le va da o primă de 10.000 de euro jucătorilor”, a precizat Cristi Borcea.

Cornel Varvara, gata să pompeze bani în echipă

Odată cu revenirea lui Dinamo în prima divizie şi cu construirea unui nou stadion, Borcea e sigur că oamenii de afaceri se vor înghesui să se alăture noului acţionariat al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. Alături de Borcea, la disputa cu FC Argeş a fost prezent în tribună şi Cornel Varvara. Potrivit lui Borcea, omul de afaceri din Alba Iulia e dispus să investească sume mari de bani la Dinamo.

Aseară a fost un meci foarte important pentru ceea ce înseamnă Dinamo, pentru emulația creată, a fost un meci important. Fac apel la toți dinamoviștii, să facă un gest precuum Patrick, să dea și ei o primă, oricât. Fotbaliștii și antrenorul merită orice efort. Patrick și băieții au tras de mine să merg. Am venit și cu un prieten bun, tot dinamovist, Coni, pe care îl știm. Sperăm să ne adunăm cât mai mulți, eu nu voi mai intra direct, dar prin Patrick. Aștept să vină buldozerul la stadion, mă uit mereu pe geam și aștept. Și o să vedeți, când se va termina cu insolvența, Dinamo se va bate din nou ca înainte. Sunt sigur de asta”, a explicat Borcea.

Promite să aducă mai mulţi oameni de afaceri lângă Dinamo

Acesta crede că Dinamo are nevoie de un buget de minim zece milioane de euro pentru a se bate la locurile fruntaşe. Borcea afirmă că Varvara nu este singurul investitor pe care îl va aduce în Ştefan cel Mare, ci mulţi alţi oameni din anturajul său s-au arătat interesaţi să pompeze bani în Dinamo.

10 milioane îi trebuie lui Dinamo să se bată la playoff. Lui Coni i-a plăcut atmosfera, știm ce forță financiară are. Vrea să se implice, dar să se facă stadionul. Și în jurul meu sunt destui astfel de oameni”, a adăugat Borcea.

Borcea se laudă cu performanţele din trecut ale lui Dinamo

Acesta se laudă cu perfomanţele realizate de Dinamo sub conducerea sa şi spune că, odată cu plecarea sa, „câinii roşii” au intrat în declin. Marile probleme financiare ale alb-roşiilor par să se fi rezolvat după sosirea în club a lui Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu. Alţi investitori s-au apropiat, la rândul lor, de echipă în ultimele luni. Claudiu Florică este doar unul dintre numele care au întins deja o mână de ajutor „câinilor”.

Tot aud prostii că am îngropat clubul, păi există club care să nu fi fost împrumutat, să nu fi existat datorii? Varga are acum 30 de milioane, Porumboiu avea peste 25, Copos peste 30, acum la Rapid Șucu și Angelescu nu bagă bani? E cineva pe plus? Poate, doar poate, Hagi. Cu ce am distrus echipa, că am luat cele mai multe trofee? Astfel de lucruri te fac să nu mai vrei să te întorci. Eu spun că Dinamo, când va ieși din insolvență, va avea nevoie de 10 milioane de euro. De unde îi aduci, dacă nu de acasă?”, a concluzionat Cristi Borcea.

Urmăriți Playsport.ro și pe