Becali l-a dat afară pe jucătorul pe care îl impunea constant în primul 11! La ce echipă ajunge

George Drafta 05.06.2023, 18:45
Becali l-a dat afară pe jucătorul pe care îl impunea constant în primul 11! La ce echipă ajunge

Patronul celor de la FCSB a mai renunţat la unul dintre jucătorii pe care îi lăudase la un moment dat.

Sorin Şerban, unul dintre favoriţii latifundiarului din Pipera, cel care era preferat de patron în detrimentul căpitanului de acum, Risto Radunovic, a fost acontat de Poli Iaşi.

Nou-promovata a câştigat bătălia pentru semnătura sa fiind al doilea jucător tânăr adus de la FCSB în ultima perioadă. În lotul alb-albaştrilor s-a aflat în a doua parte a sezonului recent încheiat şi Alexandru Musi. După ce a fost trimis pe bancă de Edi Iordănescu, omul de afaceri a încercat să îl readucă pe fundaşul stânga în atenţia succesorilor actualului selecţioner.

Sorin Şerban, Copyright: Alex Nicodim
Sorin Şerban, Copyright: Alex Nicodim

Însă o prestaţie modestă a sa l-a făcut pe patron să îşi piardă total încrederea în el. Şerban este aşteptat vineri în Copou, pentru a începe antrenamentele alături de noii săi colegi, care se reunesc astăzi. În afara lui, o altă noutate în efectivul moldovenilor va fi Dumitru Celeadnic, un portar adus de la Sheriff Tiraspol.

Lotul lui Grozavu pentru Superligă

Conform Gsp, Grozavu va mai testa şi un albanez, o aripă dreaptă adusă din liga a patra italiană. Sabah Kerjota va trebui să îl impresioneze pe antrenorul lui Poli pentru a prinde lotul ieşenilor de prima divizie.

Sursă foto: Politehnica Iasi, Faceboook
Sursă foto: Politehnica Iasi, Faceboook

Iată care sunt jucătorii care se vor prezenta la reunirea formaţiei revenită pe prima scenă după doi ani de pauză:

portari: Risto Jankov, Ianoș Brînză, Ionuț Ailenei

fundaşi: Mădălin Martac, Christ Kouadio, Silviu Olăeru, Florin Plămadă, Răzvan Tincu, Matija Katanec, Ștefan Ștefanovici, Enrichi Finica, Denis Ciaun, Dragoș Ungurenașu, Alexandru Azoiței

mijlocaşi: Gabriel Vașvari, Julian Marchioni, Cătălin Itu, Alin Roman, Robert Ion, Răzvan Mogoș, Diego Fărcaș, Alex Hrib, Leonardo De Oliveira Silva (probe), Alexandru Gău

atacanţi: Jakub Vojtus, Cătălin Hlistei, Bogdan Istratie, Antonio Dumitru, Robert Niamțu

Fanii echipei din Copou au aşteptat doi ani să îşi vadă din nu favoriţii în eşalonul de elită
Fanii echipei din Copou au aşteptat doi ani să îşi vadă din nu favoriţii în eşalonul de elită

Vor lipsi motivat atacanţii Harrison şi Darius Deac, cel din urmă întorcându-se la Iaşi după un împrumut în Liga 3.

Şi-au stabilit cantonamentele

Moldovenii vor face două stagii de pregătire în această vară. După ce vor efectua vizita medicală marţi şi miercuri, ieşenii se vor antrena în oraş până pe 19 iunie, atunci când vor pleca pentru un stagiu de cinci zile în judeţul Neamţ. Apoi între 26 iunie şi 7 iulie se vor pregăti în Bulgaria, acolo unde vor disputa şi câteva partide de pregătire. Poli Iaşi va debuta în noul sezon la mijlocul lunii aprilie. Şi îşi va cunoaşte programul din campionat după tragerea la sorţi a ţintarului, programată pe 27 iunie.

Urmăriți Playsport.ro și pe