Becali nu se lasă până nu cumpără toată Superliga! Încă 4 jucători sunt doriți de patronul FCSB

Olteanu Ștefan 13.12.2022, 22:43
Becali nu se lasă până nu cumpără toată Superliga! Încă 4 jucători sunt doriți de patronul FCSB

Gigi Becali pune la cale o nouă campanie spectaculoasă de transferuri în Superliga și a ochit 4 jucători de la o singură echipă. Finanțatorul FCSB a pus, însă, o condiție importantă pentru a băga din nou mâna în buzunar.

Gigi Becali face noi transferuri pentru a ataca titlul în Superliga. 4 jucători ar putea fi ofertați de FCSB

FCSB ar putea trece printr-o schimbare dramatică în pauza competițională, deoarece Gigi Becali anunță mutări importante la nivelul lotului, din dorința de a se impune în Superliga.

Finanțatorul roș-albaștrilor a realizat 11 transferuri în vară, însă recent a anunțat că, în pauza competițională, va renunța la 8 fotbaliști. Aceștia au fost trecuți pe lista neagră, deoarece nu au impresionat în prima jumătate a sezonului.

Însă, Gigi Becali va face și alte achiziții. S-a scris că a ajuns la un acord total pentru aducerea la FCSB a lui Kevin Boli, în timp ce alți jucători care i-au atras atenția lui Gigi Becali sunt Arnold Garita, de la FC Argeș, sau Yassine Bahassa, de la FC U Craiova.

Prosport.ro anunță că Gigi Becali a pus ochii și pe patru jucători de la Universitatea Craiova, pe care ar putea să îi transfere în această iarnă. Latifundiarul din Pipera s-a ferit să confirme acest lucru, dar a recunoscut că apreciază mai mulți fotbaliști de la echipa lui Mihai Rotaru:

„De Craiova lui Rotaru vreau să vă spun că, indiferent pe cine aduce antrenor, echipa asta are jucători buni.

Sunt vreo patru jucători la ei foarte buni. O să fie luptă încinsă pentru play-off”, a declarat Gigi Becali.

Condiția pentru a deschide negocierile cu patronul Universității Craiova

Pentru ca Gigi Becali să înceapă negocierile cu Mihai Rotaru, FCSB trebuie să reușească imposibilul. Becali a pus condiția ca echipa să termine anul 2022 pe locul secund, iar dacă asta se va întâmpla, îi va face lui Pintilii toate poftele în fereastra de mercato.

Însă, pentru ca FCSB să termine anul pe locul 2, roș-albaștrii trebuie să își câștige următoarele două jocuri, cu CFR Cluj și FC Botoșani. De asemenea, CFR Cluj trebuie să piardă atât meciul cu FCSB, cât și pe cel cu FC Hermannstadt.

„Dacă o să fiu în primele două locuri (n.r. în pauza competițională din iarnă) voi băga din nou mâna în buzunar pentru transferuri. Altfel, nu o să mai mă vedeți că arunc cu milioanele în stânga și în dreapta.

Uite că am luat și alți jucători și în iarnă vreau să scap de ei, că m-am păcălit”, a mai declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

Momentan, FCSB este pe locul 3 în Superliga, cu 35 de puncte. Poziția secundă e ocupată de CFR Cluj, cu 41 de puncte, în timp ce lider e Farul Constanța, cu 44 de puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe