Becali, o nouă intervenție în echipa de start a FCSB: “Pe el o să-l încercăm, a mai jucat acolo”

George Drafta 20.03.2023, 16:31
Becali, o nouă intervenție în echipa de start a FCSB: “Pe el o să-l încercăm, a mai jucat acolo”

Finanţatorul celor de la FCSB a venit cu o nouă idee în privinţa felului în care va arăta echipa în acest playoff. 

El vrea să îl reprofileze pe Ovidiu Popescu pe care îl găseşte util inclusiv în defensiva vicecampioanei. Roş-albaştrii au primit gol în 6 dintre ultimele 7 partide de campionat, iar erorile din defensivă îi dau bătăi de cap omului de afaceri.

„N-avem, mă, ce să facem… Mai zic ceva? Aici închid gura! Ce să le faci? Nu mă bag aici, nu mă pricep, nu știu. O să-l încercăm pe Ovidiu Popescu, a mai jucat”, a declarat latinfundiarul din Pipera.

Ovidiu Popescu a evoluat în trecut pe toate posturile din apărare. A fost fundaș dreapta, fundaș stânga, dar şi stoper. Cert este că managerul general al trupei din Berceni va susţine mişcarea patronului. Mihai Stoica afirma în trecut că Ovidiu Popescu a evoluat cel mai bine ca fundaş central la FCSB.

„Ovidiu Popescu suferă din cauza asta, pentru că a jucat pe toate pozițiile. Singura poziție pe care a jucat bine a fost cea de fundaș central. A jucat fără greșeală ca fundaș central, dar dacă-i țineai pe doi dintre Vinicius, Cristea și Miron pe bancă și jucai cu Ovidiu Popescu, toată lumea zicea că nu se poate așa ceva”, era declaraţia lui MeMe în urmă cu un an.

Revenire după o accidentare gravă

Ovidiu Popescu a lipsit de pe teren aproape 7 luni. El s-a accidentat în luna august, atunci când roş-albaştrii au remizat la Mioveni. Fotbalistul de 29 de ani s-a întors pe teren la sfârşitul lunii februarie, la Piteşti, în victoria cu 2-1 a formaţiei lui Mihai Pintilii.

Momentul în care Ovidiu Popescu este scos pe margine în urma accidentării suferite la Mioveni © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Momentul în care Ovidiu Popescu este scos pe margine în urma accidentării suferite la Mioveni © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

După reatrgerea lui Lucian Filip el este cel mai vechi component al echipei, fiind din vara lui 2016 la FCSB. A strâns în total 162 de meciuri de Superligă pentru vicecampioana României, reuşind să puncteze de două ori. De asemenea, are 30 de meciuri jucate în competiţiile continentale.

Urmăriți Playsport.ro și pe