Ce sfat i-a dat Adrian Ilie lui Gigi Becali pentru a deveni campion

Bogdan Solomon 19.03.2023, 14:00
Ce sfat i-a dat Adrian Ilie lui Gigi Becali pentru a deveni campion

Gigi Becali a primit un sfat prețios din partea fostului mare internațional român, Adrian Ilie. Acesta i-a dezvăluit, mai în glumă mai în serios, rețeta care i-ar putea ajuta pe vicecampioni să cucerească titlul la finalul actualei stagiuni.

Adrian Ilie, sfat pentru Gigi Becali. Cum ar putea să devină campion

FCSB a debutat cu un semieșec în playoff, scor 1-1, pe Arena Națională, în fața Universității Craiova, irosind astfel ocazia de a trece pe prima poziție, în așteptarea unor pași greșiți din partea rivalilor de la CFR și Farul.

Potrivit lui Adrian Ilie, șansele roș-albaștrilor în lupta pentru mult râvnitul titlu de campioană ar spori considerabil dacă patronul Gigi Becali s-ar întoarce pe stadion. Asta pentru că ar urmări mult mai bine meciul din înaltul tribunei și ar alege mai inspirat schimbările.

„O să fiu puțin rău acum. Aveți dreptate, există un om care vede meciul de sus, antrenorul lucrează cu el, pentru că de la nivelul băncii nu se văd erorile unde se fac. Antrenorul secund sau în cine are încredere stă sus și îi spune că sunt momente în care trebuie să strângi mai mult sau unde unul pleacă mai mult dintr-un loc.

Așa că Gigi, mergi la stadion! De la televizor poate nu se vede bine. Serios! Dacă toate lucrurile se întâmplă așa la Steaua (n.r. FCSB) și echipa vrea să ia campionatul… nu zic că Gigi nu știe fotbal, dar să se ducă la stadion, să vadă de la fața locului, de sus. Și nu-i mai trebuie nimeni”, a declarat „Cobra” pentru fanatik.ro.

Ilie Dumitrescu, detalii din culisele roș-albaștrilor: „I se dă echipa cu o săptămână înainte”

După meciul cu Universitatea Craiova, Ilie Dumitrescu a ținut mai întâi să precizeze că nu intenționează să-l valideze pe Gigi Becali ca „antrenor” al FCSB-ului, chiar dacă i-a oferit apelativul „mister”, după care a dezvăluit cum decurge o săptămână la formația din Berceni. Pintilii, Filip și Neubert se ocupă de pregătirea fizică, dar deciziile tehnico-tactice îi revin patronului.

„Mister, mă refer la Gigi Becali, sună mai frumos. Nu e ironic. El mută, astea sunt deciziile lui. El face schimbările. Nu-l validez ca antrenor, eu am fost foarte vehement cu Gigi în zona asta, am fost singurul care l-a înfruntat.

Dar în momentul în care toată lumea de acolo acceptă ca echipa și schimbările să fie făcute de Gigi, n-am cum să spun că Pintilii sau Filip fac schimbările. Aș fi eu penibil și aș cădea în derizoriu să spun că la pauză mută altcineva. La un anumit nivel în lupta asta pentru titlu, se va cunoaște lipsa antrenorului.

O să plătească Gigi la un moment dat pentru că el își asumă tot și nu contează ce se întâmplă. Lucrurile sunt foarte clare. Pintilii pregătește echipa și i se dă echipa cu o săptămână înainte de meci ca să poată să lucreze la antrenament. Unde ați mai văzut chestia asta la un club important?”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe