Becali știe unde este cheia împăcării dintre FCSB și CSA Steaua. Dâncu urmează să fie schimbat

Gabriel-Alexandru Ioniță 09.08.2022, 12:11
Becali știe unde este cheia împăcării dintre FCSB și CSA Steaua. Dâncu urmează să fie schimbat

Gigi Becali crede că marea împăcare dintre FCSB și CSA este aproape să se producă. El crede că acest lucru se va întâmpla în momentul în care Vasile Dâncu, actualul ministru al Apărării Naționale va fi schimbat din funcție.

Gigi Becali crede că se apropie marea împăcare între FCSB și CSA

Iar acest lucru pare destul de aproape de a se întâmpla. În aceste zile se discută foarte mult în spațiul public din România despre faptul că premierul României Nicolae Ciucă ar urma să remanieze câțiva miniștri. Iar numele vehiculate sunt cele ale lui Vasile Dâncu de la MaPN, Eduard Novak de la Tineret și Sport și Virgil Popescu de la Energie.

Astfel, în viziunea lui Gigi Becali, sunt șanse mari ca MaPN, prin viitorul eventual ministru, să își dorească să ajungă la o înțelegere cu FCSB în legătură cu marca și palmaresul Stelei. Finanțatorul vicecampioanei României este de părere că aceasta este singura variantă pe care cei de la Armată o au pentru a duce mai departe acest brand.

„Asta e ceva ce nu prea s-a mai întâmplat în România. Faci o echipă care știi că nu poate să promoveze. Dai 2 milioane din banii statului, după care vrei să o dai și nu poți să o dai. Ei acum ar vrea să scape de ea, dar nu pot. Dacă o desființează, de ce au dat 10 milioane până acum? Dacă vor să o facă asociație, nu pot.

Nu mai au nicio scuză. Sunt încurcați, nu au ce să facă. Este abuz în serviciu, cum să dai tu echipa acum? Dacă vor să facă societate comercială pe acțiuni, e mai rău. Nu există cale legală nici măcar 1% că să iasă din încurcătură.

Cheia ar fi reprezentată de o eventuală remaniere a lui Vasile Dâncu

E posibil dacă îl schimbă pe Dâncu și să vină unul de la PSD. Tot aia sunt cei mai înțelepți. Dâncu e de la SRI, nu de la PSD. E de la statul paralel. De ce a făcut ăla pușcărie? Cum îl cheamă, Liviu Dragnea. I-a promis lui Florinel de la SRI (n.r. Florian Coldea) că îl pune prim-ministru pe Dâncu și nu l-a pus.

Singură șansă a lor e să spună că ne-am împăcat. Singură lor șansă e Becali. Dar și așa au probleme. De ce? Pentru că de ce ai cheltuit 10 milioane de euro dacă tot te împaci cu Becali? Dacă stăm să o luăm așa… Și stadionul ăla… Pe terenul ăla au fost proprietari acolo. Dacă nici terenul nu a fost al lor, nici banii de investiții. Deci tu faci un stadion că să mai cheltui încă 2 milioane pe an?

Nu își asumă nimeni răspunderea. Păi ce Talpan, să vedem ministrul de atunci. Unul, Cuc, de la PSD, ar fi fost mai deștept. Le-ar fi trimis o hârtie și i-ar fi întrebat: Care e oportunitatea de vreți voi să luați marca de la FCSB și să faceți echipa? Cuc a fost prima dată la armată, după s-a dus la Transporturi. Dîncu știu că e de la SRI, la CFR nu știu. Sunt vorbe, nu știu sigur!”, a spus Gigi Becali în cadrul unei intervenții telefonice la Pro Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe