Becali, ultras dinamovist în barajul de promovare: „Să vă zic de ce îi vreau în Liga 1”. Confirmă că e disperat să facă transferul anunțat de PlaySport: „De ce să dau 200 000 pe el?”

Alex Matei 01.06.2023, 12:27
Becali, ultras dinamovist în barajul de promovare: „Să vă zic de ce îi vreau în Liga 1”. Confirmă că e disperat să facă transferul anunțat de PlaySport: „De ce să dau 200 000 pe el?”

Gigi Becali ține cu Dinamo în barajul cu FC Argeș. S-a bucurat la reușitele „câinilor” din victoria spectaculoasă obținută în fața lui FC Argeș în turul de pe Arena Națională.

Becali spune că a gândit totul din perspectivă economică. Promovarea lui Dinamo îi umple stadionul și îl ajută să-l ia gratis pe Garita. Interesul lui Becali pentru vârful de la FC Argeș a fost anunțat în exclusivitate de PlaySport. Francezul devine liber de contract în cazul retrogradării lui FC Argeș.

„Am ținut cu Dinamo, am vrut să promoveze ei. E un milion de euro pe care-l iau din bilete în plus la anul”, a spus Becali la Palat. „Și am mai avut un interes. De ce să dau 200 000 de euro pe Garita când pot să-l iau liber?”, a adăugat patronul FCSB.

Vrea 5 întăriri pentru noul sezon

FCSB se desparte pe bandă rulantă de jucători, dar nu transferă în masă. Becali spune că vrea numai 5 fotbaliști.

„Negociem cu mai mulți jucători. N-au intrat zilele în sac. Avem mult timp, n-are rost să ne hazardăm. Eu nu mai fac contracte decât pe un an. Nu-mi place de tine după un an? Pleci, la fel ca Omrani. Ești bun? Rămâi. Noi nu suntem ca Farul, că nu-l avem pe Hagi. Cine poate să facă așa ca Hagi? Hagi îi face din nefotbaliști fotbaliști.

O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant. 5 fotbaliști aducem, așa cred. Acum trebuie să luăm fotbaliști cu experiență. Dacă nu iei jucători cu experiență, pierzi 2-3 de la 2-0. Mai mult de afară sunt fotbaliștii care mă interesează”, a explicat Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe