Bestia Erling Haaland s-a dezlănțuit la aniversarea unui celebru român! Superstarul lui Dortmund a „furat” toate privirile: cum s-a îmbrăcat

Giosanu Catinca / 15.06.2021, 00:14

Erling Haaland a fost surprins în compania unui milionar român petrecând de zor, pe insula Mykonos din Grecia. Fotbalistul norvegian s-a dezlănțuit la aniversarea faimosului român. Superstarul lui Dortmund a „furat” toate privirile. Cum s-a îmbrăcat internaționalul în vârstă de 20 de ani?

Bestia Erling Haaland s-a dezlănțuit la aniversarea unui celebru român!

Sorin Boureanu și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, milionarul a organizat o petrecere de 5 stele în Mykonos, unde se află în vacanță, alături de soția lui. Erling Haaland a fost unul dintre cei care au luat parte la ziua milionarului român. Mare parte dintre petrecăreți au dansat pe mese atât pe melodii grecești, cât și pe unele românești. Superstarul lui Dortmund nu a stat nici el deoparte! Ba din contră! Haaland s-a dezlănțuit la aniversarea lui Boureanu. Acesta a dat dovadă că știe să facă spectacol și în astfel de situații, nu doar pe terenul de fotbal.

În imaginile de mai jos se poate vedea cu ochiul liber că Erling Haaland s-a alăturat și el invitaților și a început să se miște pe ritmurile grecești. Și muzica românească pare să fie pe placul norvegianului. Sorin Boureanu a mărturisit, la un moment dat, că celebrul fotbalist a dansat și pe melodii de-ale noatre. Dovadă stă un video încărcat de omul de afaceri pe IG Story.

Superstarul lui Dortmund a „furat” toate privirile

Atacantul norvegian a ales să poarte un costum cu un model extravagant în Mykonos, unde a petrecut alături de câțiva apropiați, după ce țara sa natală a ratat calificarea la EURO 2020.

Jucătorul legitimat la Borussia Dortmund nu a părut că suferă după eșecul de pe teren. El a profitat din plin de timpul său liber. Fotbalistul a plecat în vacanță în Grecia. Internaționalul a petrecut pe un iaht de lux, în apropierea insulei Mykonos, însoțit de mai mulți prieteni. Pentru garderoba deosebită pe care Haaland a ales să o poate  norvegianul a trebuit să scoată din buzunare peste 2.500 de euro, potrivit Daily Mail. Jucătorul de la Borussia Dortmund a discutat cu lumea din jur, dar s-a plimbat și separat cu barca însoțit de câțiva prieteni.

Pe lista invitaților s-a aflat și Irina Boureanu, fosta cumnată a sărbătoritului. Atmosfera s-a încins atât de mult pe ringul de dans, încât, unii dintre petrecăreți s-au urcat pe mese și au făcust spectacol cu coregrafii speciale.

În ceea ce privește cariera sa, Erling Haaland mai are contract cu Dortmund până în 2024. Din vara viitoare intră în vigoare o clauză prin care norvegianul poate pleca pentru 75 de milioane de euro.