Bianca Andreescu face senzație la Dubai. Jucătoarea de origine română, impresionată de celebrul Salt Bae

Marian Cărăvan 31.12.2020, 14:04
Bianca Andreescu face senzație la Dubai. Jucătoarea de origine română, impresionată de celebrul Salt Bae

Celebra jucătoare de tenis Bianca Andreescu n-a suferit de frig în perioada sărbătorilor de iarnă! Jucătoarea canadiancă de origine română şi-a respectat statutul de vedetă şi a petrecut Crăciunul în Dubai, acolo unde pregăteşte şi revenirea în competiţii, după accidentarea suferită la genunchi. Bianca Andreescu face senzație la Dubai. A avut parte de o imensă surpriză.

Bianca Andreescu face senzație la Dubai

Evident, Bianca n-a putut rata atracţiile locului – una dintre ele fiind celebrul restaurant Salt Bae. Vedeta canadiană a avut parte aici de o primire de neuitat din partea cunoscutului bucătar turc Nusret Gokce, care a servit-o într-un mod cu totul original. Nusret este şi proprietarul restaurantului Salt Bae, veriga arabă a unui lanţ de restaurante care se întinde din Istanbul până peste ocean, în Statele Unite.

Bianca Andreescu este încă o vedetă din lumea sportului care a ţinut să guste din mult-lăudatele preparate Nusret, care au şi preţuri pe măsură! Banii nu reprezintă însă o problemă pentru sportiva care a câştigat deja 6,7 milioane de dolari ca jucătoare profesionistă. Ultimul ei succes a fost câştigarea trofeului US Open în 2019, după care Bianca nu a mai evoluat timp de peste un an, din cauza accidentării la genunchi. Acum, celebra jucătoare e refăcută şi anunţă că e gata să înceapă în forță anul 2021. Bianca Andreescu va participa la Australian Open în perioada 8-21 februarie.

Bianca Andreescu face senzatie la Dubai Sursa foto: instagram
Bianca Andreescu face senzatie la Dubai Sursa foto: instagram

Bianca Andreescu a câștigat US Open în 2019

Bianca Andreescu a făcut senzație anul trecut, când a câștigat primul turneu de Grand Slam din carieră. Jucătoarea canadiancă de origine română s-a impus la US Open, după ce a trecut în finala de la Flushing Meadows de poate cea mai mare jucătoare de tenis a tuturor timpurilor, Serena Williams. Americanca a prins atunci o zi extrem de slabă.

După o oră și 41 de minute de joc, Bianca Andreescu s-a impus cu 6-3, 7-5, în fața Serenei Williams.

La doar 19 ani, Bianca Andreescu devenea noua senzație a tenisului feminin. Succesul de la US Open a adus-o în atenția publicului din România.

După pauza lungă forțată de o accidentare la genunchi, Bianca Andreescu e decisă să revină în forță în 2021. O vom vedea la Australian Open. După 15 luni, Bianca Andreescu revine pe teren.

Urmăriți Playsport.ro și pe