“Bine ai venit în iad!” Coregrafie fabuloasă a fanilor turci. Imagini impresionante de la Istanbul

Bogdan Solomon 29.11.2023, 20:49
“Bine ai venit în iad!” Coregrafie fabuloasă a fanilor turci. Imagini impresionante de la Istanbul

A fost spectacol total înaintea meciului Galatasaray – Manchester United din grupele Champions League. Fanii turci au afișat o coregrafie fabuloasă.

Coregrafie fabuloasă a fanilor turci: „Bine ai venit în iad”

Meciul de la Istanbul are o miză extrem de importantă pentru ambele combatante: ocuparea celei de-a doua poziții în grupa A și, implicit, calificarea în primăvara europeană. „Diavolii roșii” au șase puncte, cu două mai multe decât campioana Turciei.

Ultrașii grupării „Cim Bom” au promis un show în toată puterea cuvântului, înaintea fluierului de start și s-au ținut de cuvânt. Stă mărturie coregrafia cu care au încercat să intimideze adversarii.

„Bine ați venit în iad” sau „Curajul urlă în tine” au fost mesajele afișate în tribune. United nu a părut deloc afectată, însă. Alejandro Garnacho a deschis scorul în minutul 11, iar Bruno Fernandes a majorat avantajul, șapte minute mai târziu. Hakim Ziyech a stabilit scorul pauzei, reducând din diferență cu o execuție superbă, direct din lovitură liberă.

Erik ten Hag, nemulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție

Înaintea meciului de la Istanbul, Erik ten Hag a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă și le-a transmis un mesaj ferm celor din conducere: are nevoie de întăriri, mai ales în compartimentul ofensiv, pentru a face față în toate competițiile.

„Avem variante pentru meci, dar programul e încărcat. Ai nevoie de mulți jucători. Este vorba despre lot. Nu poți avea doar 11 jucători și alții în plus. Au nevoie de răbdare toți pentru că, dacă merită să joace, o vor face.

Dar e nevoie de o balanță. Nu vreau să schimb prea multe. Mai avem de lucru până când jucătorii vor avea încredere deplină în ei!”, a declarat managerul „diavolilor roșii”.

Presa internațională a venit deja cu detalii referitoare la campania de achiziții din vara anului viitor. Principala țintă ar fi Antonio Silva, care are, însă, o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro. Aceasta va deveni activă peste șase luni.

United ar fi dispusă să-i vireze banii Benficăi, pentru a putea iniția apoi discuțiile cu tânărul fundaș în privința contractului. Acesta și-a făcut debutul în sezonul 2022/2023 și de atunci a devenit titular incontestabil în angrenajul lusitanilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe