Blestemul lui Dennis Man l-a urmărit și pe Valentin Mihăilă la Parma. Și fostul jucător al Craiovei trece prin momente grele

Gabriel Peneș / 01.05.2021, 13:11
Blestemul lui Dennis Man l-a urmărit și pe Valentin Mihăilă la Parma. Și fostul jucător al Craiovei trece prin momente grele

Blestemul lui Dennis Man l-a urmărit și pe Valentin Mihăilă la Parma. Și fostul jucător al Craiovei trece prin momente grele. Cei doi români au probleme medicale chiar pe finalul sezonului, când echipa lor încă mai luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Blestemul lui Dennis Man l-a urmărit și pe Valentin Mihăilă la Parma

După ce „își intrase-n picior”, Dennis Man a fost „tras pe dreapta” la Parma, de o accidentare destul de gravă. Și l-a „molipsit” și pe Valentin Mihăilă, celălalt român al echipei din, încă, Serie A. Fostul jucător de la FCSB a suferit o leziune musculară în timpul partidei cu Crotone, scor 3-4. El a fost schimbat după doar 20 de minute, după ce începuse partida ca titular. Man a devenit cel mai scump fotbalist român transferat din campionatul intern. El a fost vândut pentru suma totală de 13 milioane de euro – 11 milioane + 2 milioane bonusuri de performanță – la clubul italian.

Potrivit jurnaliștilor italieni de la Forza Parma, el a suferit o leziune musculară gravă. Man are șanse mici să mai evolueze în acest sezon.

Vești proaste de la infirmerie: Dennis Man a fost supus testelor de diagnostic care au relevat o leziune gravă a joncțiunii miotendinoase a flexorilor coapsei stângi. Jucătorul a început deja terapiile adecvate, dar este posibil ca sezonul său să se fi încheiat deja prematur”, au scris italienii, conform sursei menționate.

Blestemul lui Dennis Man l-a urmărit și pe Valentin Mihăilă la Parma. Și fostul jucător al Craiovei trece prin momente grele
Dennis Man a suferit o leziune musculară gravă în partida pe care Parma a jucat-o contra celor de la Crotone. În acel meci, Valentin Mihăilă a înscris un gol

Și fostul jucător al Craiovei trece prin momente grele

Acum, a venit rândul lui Valentin Mihăilă să fie ținut pe tușă de o accidentare. Clubul parmegian a anunțat că fostul jucător de la U Craiova s-a antrenat separat din cauza unor dureri la mușchii aductori. El riscă să rateze următorul meci, contra celor de la Torino, de luni, 3 mai, de la ora 21.45. Fotbalistul transferat toamna trecută pentru 8,5 milioane de euro a avut același tip de probleme și la începutul lunii trecute. El a ratat atunci confruntarea cu cei de la AC Milan. Antrenorul Roberto D’Aversa spunea, la acel moment, că românul a venit cu probleme de la acțiunea echipei naționale, din preliminariile CM 2022.

Valentin Mihăilă a acuzat probleme similare și la începutul lunii aprilie, când a ratat meciul cu AC Milan (1-3). La acel moment, antrenorul Roberto D’Aversa spunea că românul a venit cu probleme de la acțiunea echipei naționale, din preliminariile CM 2022. Mihăilă a adunat 4 goluri și și 2 pase decisive în cele 17 meciuri jucate în tricoul Parmei. Cu 5 etape înainte de finalul campionatului, Parma este pe penultimul loc, cu doar 20 de puncte. O despart 11 puncte de primele poziții care asigură salvarea de la retrogradare. Practic – chiar dacă nu și matematic, încă – echipa celor doi români este „căzută” în al doilea eșalon al fotbalului italian.