Blonda celebră care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a recunoscut: „A fost o greșeală față de el”

Andrei Alexandra 07.09.2022, 08:26
Blonda celebră care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a recunoscut: „A fost o greșeală față de el”

Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin, jurnalist și consilier al președintelui FRF Răzvan Burleanu, a avut o relație cu Ilie Dumitrescu în urmă cu ceva timp. Diferența de vârstă de 25 de ani dintre cei doi a generat destul de multe controverse în spațiul public și l-a deranjat chiar și pe tatăl fetei, după cum chiar ea a dezvăluit.

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu a admis că relația cu acesta a fost o greșeală față de tatăl ei

Teodora Vochin a explicat că nu și-a dorit ca alegerile ei din viața privată să îl afecteze pe tatăl său din punct de vedere profesional. Tânăra a admis că relația sa cu Ilie Dumitrescu a reprezentat o greșeală față de Andrei Vochin, dar pentru ea a fost ceva plăcut la momentul respectiv.

„Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional. Greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu). A fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât. Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum. Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a spus Teodora Vochin la Antena Stars.

„Mister” a avut mai multe contre în ultima perioadă cu prietenul Dan Petrescu

Recent, Ilie Dumitrescu a recunoscut că relația dintre el și Dan Petrescu, fostul său coechipier de la Steaua și echipa națională, s-a răcit destul de mult. Chiar și așa, fostul mijlocaș ofensiv a explicat recent că, în momentul în care se va revedea cu „Bursucul”, cei doi vor avea puterea de a trece peste divergențele avute în ultimele luni.

Noi aveam un grup, eu, Hagi, Popescu, Petrescu. Am fost împreună la copii și juniori, mâncam câte o eugenie, împărțeam câte un sirop de 1 leu, de 60, 70 de bani. Îi dădeam lui jumătate, pe cealaltă o luam eu. Dar, în viață, câteodată, uiți că ai petrecut momente de genul ăsta.

O relație de respect a rămas (n.r. cu Dan Petrescu), dar nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate! Sunt convins că dacă mă văd cu el, el se face că uită, eu mă fac că uit și vorbim. Dar, asta e viața”, a spus Ilie Dumitrescu recent la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI Ilie Dumitrescu l-a avertizat pe Mirel Rădoi. „La Universitatea Craiova toți antrenorii sunt slabi”

Urmăriți Playsport.ro și pe