Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Mirel Rădoi: „La Universitatea Craiova toți antrenorii sunt slabi”

Olteanu Ștefan 09.08.2022, 09:31
Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Mirel Rădoi: „La Universitatea Craiova toți antrenorii sunt slabi”

Mirel Rădoi va deveni noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova, după ce ar fi ajuns la un acord cu patronul Mihai Rotaru, iar Ilie Dumitrescu îl avertizează pe fostul selecționer. Acesta din urmă a condamnat public înlocuirile repetate pe care conducerea din Bănie le produce la nivelul băncii tehnice.

Se impune Mirel Rădoi la Universitatea Craiova? Ilie Dumitrescu îl avertizează

După doar 7 meciuri, Laszlo Balint este ca și demis de la Universitatea Craiova, iar Ilie Dumitrescu, fost component al „Generației de Aur”, a comentat posibila înlocuire a acestuia cu Mirel Rădoi.

Playsport.ro a dezvăluit în exclusivitateMirel Rădoi a bătut palma cu Mihai Rotaru și a prezentat toate detaliile înțelegerii. Imediat după ce Balint va semna rezilierea, Rădoi va da cu pixul pe un contract valabil pe două sezoane, cu un salariu de 17.000 de euro lunar, care îl va face cel mai scump antrenor angajat vreodată în Bănie.

În cele 7 meciuri disputate de Craiova cu Balint pe bancă, echipa a obținut două victorii, trei remize și a încasat două înfrângeri. Deși este abia startul sezonului, patronul Mihai Rotaru s-a convins că nu poate obține performanța dorită sub comanda actualului tehnician și a decis să producă o schimbare.

Ilie Dumitrescu nu privește cu ochi buni mutarea făcută de finanțatorul Craiovei și a lansat câteva ironii în direcția echipei:

Eu constat că nu există rețetă, nu există tratament, nu există niciun antrenor bun la Craiova. Toți antrenorii sunt slabi și jucătorii sunt cei mai buni din lume. Vă spun eu că e foarte complicat dacă sacrifici tot timpul antrenorul”, a transmis Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Avantajul lui Mirel Rădoi. „Are calitatea asta!”

În continuare, Ilie Dumitrescu a vorbit și despre șansele lui Mirel Rădoi de a face diferența la Craiova. Fostul mare atacant îi dă credit lui Rădoi, pe care îl vede omul potrivit pentru a schimba fața echipei:

„Rădoi e un antrenor care a demonstrat la U21, a reușit o performanță fantastică. La echipa națională a fost aproape de baraj.

Rădoi e și din oraș, de acolo, din Craiova, poate va gestiona diferit lotul ăsta extraordinar de valoros. Rădoi are și calitatea asta, de a motiva foarte bine jucătorii”, a mai adăugat Ilie Dumitrescu, potrivit sursei citate.

Egaluri cu Sepsi și U. Cluj (2-2, 1-1), o înfrângere cu Rapid (0-1) și o victorie cu FC U Craiova (2-1), acestea sunt rezultatele obținute de Universitatea Craiova în primele patru etape ale Superligii. Echipa e pe locul 9 în clasament, cu doar 5 puncte.

În Conference League, Universitatea Craiova a fost învinsă în prima manșă a turului trei preliminar, scor 0-1 în deplasare cu Zorya (Ucraina). Returul e programat joi, 11 august, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

Pericol pentru Mihai Rotaru după ce va fi numit Mirel Rădoi la cârma Universității Craiova: „Nu merge așa cu el”.