Boala grea de care suferă Ion Țiriac. Miliardarul a vorbit despre problema pentru care cheltuie o grămadă de bani: „E greu de vindecat”

Giosanu Catinca 21.07.2022, 09:57
Boala grea de care suferă Ion Țiriac. Miliardarul a vorbit despre problema pentru care cheltuie o grămadă de bani: „E greu de vindecat”

Omul de afaceri Ion Ţiriac (83 de ani) deține o avere impresionantă. Potrivit estimărilor publicate de Top 300 Capital Cei mai bogați români, averea lui se ridică la aproximativ 2 miliarde de euro. Prietenul lui Ilie Năstase are afaceri în domeniul importurilor şi comerţului cu maşini, al asigurărilor şi în domeniul bancar. Însă viața lui nu este atât de roz pe cât lasă să se vadă.

Lucrul pe care Ion Țiriac nu se poate abține să nu-l cumpere

Magnatul Ion Țiriac este chinuit de o boală greu de vindecat. Cel mai important colecționar auto român a explicat că se confruntă cu probleme mari. El nu se poate abține să nu cumpere anumite lucruri.

Omul de afaceri a investit foarte mulți bani în autoturisme și nu are de gând să se oprească prea curând. Banii nu au fost niciodată o problemă pentru el, așa că nu se poate spune că va înceta să mai cumpere mașini când va ajunge la fundul sacului.

Țiriac are atât de mulți bani încât și-a permis să facă cadouri de lux prietenilor săi și nu numai. Miliardarul român este cunoscut pentru actele de binefacere. El a învățat-o și pe Simona Halep să investească în imobiliare. Sportiva născută la Constanța l-a ascultat și bine a făcut, căci afacerile ei se bucură de succes.

”Pentru o bucată de fier s-au plătit 55,5 mil. euro”

Fostul mare jucător de tenis vorbește despre pasiunea sa pentru mașini valoroase ca despre o boală de care e foarte greu să te vindeci.

În ultimii zece ani, pentru o rațiune sau alta, aceste obiecte au sărit de aproape zece ori. Ce puteam să cumpăr în urma cu 20 de ani cu zece, acum este la 30. Care este rațiunea, nu știu. Pentru o bucată de fier s-au plătit 55,5 mil. euro.”, a spus Ion Țiriac, într-un interviu acordat pentru Ziarul Financiar.

Ion Țiriac este convins că va mai cumpăra multe mașini luxoase în anii ce urmează. Omul de afaceri își permite să își facă toate poftele și nu are un motiv pentru care să facă economii.

Cu siguranță voi mai cumpăra. Aceasta este o boală greu de vindecat.”, a mai spus influentul om de afaceri Țiriac.

Urmăriți Playsport.ro și pe