Ion Țiriac îi învață pe români cum să facă bani. Sfaturi prețioase de la miliardarul român pentru cei care vor să câștige sume mari

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.06.2022, 11:54
Ion Țiriac îi învață pe români cum să facă  bani. Sfaturi prețioase de la miliardarul român pentru cei care vor să câștige sume mari

După ce a ajuns la o avere uriașă, Ion Țiriac s-a gândit să le împărtășească și conaționalilor săi câteva ceva din cunoștințele sale în afaceri. Miliardarul român în vârstă de 83 de ani a explicat i-a sfătuit pe cei interesați să învestească în piața imobiliară din România, pentru că aceasta este „promițătoare” pentru următorii 20 de ani.

Ion Țiriac i-a sfătuit pe români să se orienteze către investiții în piața imobiliară

Ion Țiriac a inaugurat o nouă clădire de birouri în centrul Capitalei. Cu această ocazie, fostul mare tenismen român a ținut o conferință de presă, în care a vorbit despre posibilitățile de afaceri existente în România în acest moment. Iar cea imobiliară i se pare de departe cea mai atractivă. Și consideră că va rămâne la fel pentru următorii 20 de ani.

Întotdeauna va exista o inflație și un cost al vieții. În ultimii 32 de ani eu nu am văzut nicio stagnare a prețurilor. Dar Europa n-o să aibă niciodată prețuri atât de ieftine cum sunt în România. Prețurile de aici încă sunt mici. Încă. E adevărat, raportat la cum erau acum 3-4 ani este o obscenitate cu cât au crescut. Cât despre investiții, eu cred că încă 20 de ani imobiliarele din România pot să fie o investiție foarte promițătoare”, a spus Ion Țiriac la conferința de presă, citat de wall-street.ro.

Fostul mare jucător de tenis a încercat să intervină în traiectoria lui David Popovici

Recent, după performanțele uluitoare înregistrate de David Popovici la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta, a fost readusă în atenția opiniei publice din România o dezvăluire făcută de Ion Țiriac în urmă cu ceva mai mult timp. El a povestit că a încercat să îl ducă pe tânărul de doar 17 ani în Statele Unite ale Americii pentru a putea avea parte de condiții mai bune de pregătire. Miliardarul român s-a lovit însă atunci de refuzul ferm al Cameliei Potec, președintele Federației Române de Natație.

Lui David Popovici nu pot să îi recomand nimic! Mi-am permis să îi dau telefon doamnei președinte, care mi-a spus: ‘Băi, Țiriac, n-ai cum să-l pui să se ducă în SUA, acolo, să se antreneze. Pentru că mai are doi ani de liceu, ăia au alt calendar, februarie, martie, aprilie. Iar calendarul nostru, cu campionate europene, mondiale, e la trei luni după. Și putem și noi!”, a dezvăluit Ion Țiriac la TVR.

Numele din buletin al lui Ion Țiriac este altul! Miliardarul nu a fost deranjat niciodată de această greșeală