Boala lui Mircea Rednic îl trimite pe fostul antrenor de la Viitorul Constanța pe masa de operație

Gabriel Peneș / 29.05.2021, 17:15
Boala lui Mircea Rednic îl trimite pe fostul antrenor de la Viitorul Constanța pe masa de operație

Boala lui Mircea Rednic îl trimite pe fostul antrenor de la Viitorul Constanța pe masa de operație. Antrenorul de 59 de ani are, de mai multă vreme, probleme de sănătate. El a mai fost supus de-a lungul timpului unor intervenții chirurgicale. Rednic a fost demis în aprilie de pe banca tehnică a Viitorului patronat de Gică Hagi, fiind liber de contract la ora actuală.

Boala lui Mircea Rednic îl trimite pe fostul antrenor de la Viitorul Constanța pe masa de operație

„Puriul” are probleme. Boala lui Mircea Rednic îl trimite pe fostul antrenor de la Viitorul Constanța pe masa de operație. Fostul tehnician al echipei patronate de Gică Hagi a avut și-n trecut probleme de sănătate. În vara lui 2015, când abia o preluase pe Dinamo, s-a operat la genunchi. Rednic era cunoscut pentru „acolada” pe care o făceau picioarele sale. După intervenție, Rednic, care era poreclit și „Strâmbul”, a revenit fără faimosul „unghi” pe sub care, înainte, putea trece o herghelie de cai.

Dacă tot îmi ziceau unii «Strâmbul», m-am gîndit să-mi îndrept picioarele, că sunt frumoase şi utile”, declara, la acea vreme, Rednic, conform gsp.ro. În același an, tehnicianul a avut probleme și cu glanda tiroidă.

E o situaţie în care trebuie să iau o decizie urgent şi nu e uşor. Mă operez săptămâna care vine sau o amân pentru luna ianuarie. Nu are treabă cu genunchiul. E vorba de sănătatea mea. Nu mă sperie operaţia, dar cei care au probleme cu tiroida ştiu despre ce e vorba. Când te enervezi, eşti ca un butoi cu pulbere. Voi decide săptămâna viitoare când mă voi opera, trebuie să merg până în Belgia”, a declarat Mircea Rednic în decembrie 2015, citat de digisport.ro.

Boala lui Mircea Rednic îl trimite pe fostul antrenor de la Viitorul Constanța pe masa de operație
Boala lui Mircea Rednic îl trimite pe fostul antrenor de la Viitorul Constanța pe masa de operație. „Puriul” a fost antrenorul echipei lui Gică Hagi pentru doar 5 luni, fiind demis în aprilie

A fost demis de la Viitorul în luna aprilie

Acum, Mircea Rednic va fi supus unei alte operații la genunchi. Acesta este și motivul pentru care tehnicianul a refuzat orice ofertă de a antrena vreo echipă, după despărțirea de Viitorul Constanța, în aprilie. Rednic a confirmat informația despre intervenția chirurgicală pe care o va face.

Este adevărat. Din acest motiv nu am semnat cu nimeni deocamdată. Aştept să mă operez şi, după perioada de recuperare, voi reveni”, a spus Mircea Rednic, pentru ProSport.

Mircea Rednic a fost doar pentru 5 luni tehnicianul echipei patronate de Gică Hagi, din decembrie 2020, până în aprilie 2021. După cea de-a 6-a înfrângere, contra celor de la Poli Iași, el a fost înlocuit cu fostul secund, Cătălin Anghel. Rednic n-a „digerat” prea bine decizia conducerii constănțenilor.

Sunt în vacanță. Nu vreau să vorbesc de Dinamo, de Rapid şi de alte oferte acum. Că au fost, că n-au fost… Până în vară nu mai antrenez şi apoi voi vedea. Dacă iau în calcul revenirea în Liga 1? Nu poți să zici niciodată înainte. V-am zis, sunt deocamdată în vacanță. Viitorul? Hai, vă doresc tuturor multă sănătate”, a spus Rednic, pentru ProSport, la acea vreme.

Echipa dobrogeană s-a salvat până la urmă de la retrogradare, după un sezon dezastruos. Însă, printr-un complex de împrejurări, Viitorul a ajuns să joace chiar finala barajului pentru un loc în Conference League. Echipa lui Hagi o va întâlni, duminică, 30 mai, pe Sepsi Sf. Gheorghe. Partida va avea loc pe terenul ardelenilor și va începe de la ora 20.30.