Boala teribilă de care suferă Christina Ich, nora lui Victor Pițurcă: „Mulți și-ar dori să mor. A avut dreptate mama”

Moldoveanu Camelia / 10.03.2022, 14:51
Boala teribilă de care suferă Christina Ich, nora lui Victor Pițurcă: „Mulți și-ar dori să mor. A avut dreptate mama”

Christina Ich, nora lui Victor Pițurcă, a făcut o dezvăluire șocantă în urmă cu puțin timp. Frumoasa moldoveancă suferă de o boală teribilă și umblă pe la doctori pentru a se vindeca. Fanii au întrebat-o dacă Alex Pițurcă îi este aproape. Însă, în această perioadă dificilă, ea a ajuns, din păcate, la vorbele mamei ei.

Christina Ich este bolnavă. Întrebată de relația cu Alex Pițurcă, ea a răspuns: „Mă interesează mai mult sănătatea”

Relația dintre Christina Ich și Alex Pițurcă este una destul de tumultoasă, sau cel puțin așa a părut în ultima vreme. Cu toate că sunt părinții unui copil superb, aceștia nu reușesc să trăiască o liniștită poveste de dragoste. Întrebată pe Story, de o fană, dacă mai este într-o relație cu fiul cel mare a lui Victor Pițurcă, frumoasa moldoveancă a dezvăluit că este bolnavă și că starea de sănătate o interesează mai mult acum.

Nora lui Victor Pițurcă și-a descoperit un nodul de doi centimetri la sân și este destul de îngrijorată. Ea umblă pe la doctori pentru a descoperi cât de gravă este situația, astfel că a ajuns la vorbele mamei ei. Mai mult, Christina Ich a subliniat faptul că mulți și-ar dori ca ea să moară, însă nu o să le ofere această satisfacție.

Singura mea preocupare e sănătatea, asta mă neliniștește în ultima vreme. Mi-am descoperit un nodul de vreo 2 centimetri și mai trebuie să fac investigații. În rest sunt ok, sunt bine. Mă interesează mai mult starea mea de sănătate…Maică-mea a avut dreptate când a zis că sănătatea e cea mai importantă. M-au trimis să-mi fac puncție pe nodul. Să știți, fetelor, că sănătatea e cea mai importantă. O să fiu bine, sunt pe investigații. Mulți și-ar dori să mor…Dar nu vor avea satisfacția asta”, a declarat Christina Ich, pe story.

Vezi pe playsport.ro cu ce alt bărbat s-a ținut de mână Christina Ich, în public.

„La început eram leșinată”

În urmă cu ceva timp, Christina Ich a mărturisit cum s-a simțit atunci când l-a cunoscut pe tatăl copilului ei. Din spusele acesteia, între ei a fost o dragoste nebunească.

Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere.

Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe WhatsApp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi. La începutul relației eram cam leșinată. Ai noroc, încă sunt.”, a povestit Cristina.