Șoc în familia lui Victor Pițurcă după ce Christina Ich a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi despărțit de Alex, fiul fostului selecționer

Moldoveanu Camelia / 03.01.2022, 21:06

Famila lui Vitor Pițurcă a fost subiect de bârfă în seara de Revelion. Comentariile răutăcioase au apărut după ce Christina Ich a lăsat să se înțeleagă faptul că a fost părăsită de Alexandru Pițurcă, tatăl copilului ei. Mai mult, faimoasa influenceriță a fost deja surprinsă la brațul altui bărbat.

Victor Pițurcă a rămas fără noră? Cristina Ich a luat foc

Se anunță prima despățire-șoc a anului 2022. Noaptea de Revelion a fost prilejul ideal pentru ca personajele mondene să descoasă fiecare subiect fierbinte. Ei bine, printre picanteriile de la masa dintre ani s-a numărat și relația lui Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, cu frumoasa Christina Ich.

La mijlocul lunii decembrie au apărut în presă fotografii cu faimoasa vedetă de Instagram în timp ce se ținea de mână cu un bărbat misterios. Bineînțeles că nu era vorba despre Alexandru Pițurcă, tatăl lui Noah. Imaginile au făcut furori, iar de Revelion familia lui Victor Pițurcă a fost subiect de bârfă. Ich a luat foc atunci când a aflat, însă a confirmat indirect faptul că a fost părăsită de Alexandru Pițurcă.

Mi-a dat o prietenă mesaj ”Băi, ești subiect de bârfă la masa de Revelion”. (…) Voi aveți impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie că m-a lăsat, dar ce, nu m-au mai lăsat bărbații?! (…) Mie nu mi se pare că ăsta este motiv să intri în depresie.

Vă dați seama cam cât de ocupate erau duduile alea că în seara de Revelion să vorbești despre o țoapă de pe Instagram. Fetiță, dar n-ai altă treabă? Du-te și regulează-te, fă ceva!”, a transmis Cristina Ich pe InstaStory.

Reacția „Reginei Instagramului” după ce a fost prinsă în fapt

”Regina Instagramului” a recunoscut, la un moment dat, că a fost înșelată de iubitul ei. Secretul intim din povestea lor de dragoste a fost făcut public prin intermediul rețelelor sociale. Cei doi au reușit să treacă peste. Și pentru că a fost iertat, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă i-a oferit în dar Cristinei un ceas Rolex, model Cosmograph Daytona, estimat la 30.000 de euro, conform playtech.ro.

Ulterior mulți au crezut că moldoveanca are mai mult decât o relație de prietenie cu cel cu care a fost surprinsă. Ea s-a amuzat teribil pe seama acestor speculații și a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care o urmăresc și bărbatuluui alături de care a fost surprinsă.

La mulți ani! Vezi că ne-au prins paparazzi, așa băiat drăguț nu avea cum să treacă neobservat.”, i-a transmis Cristina bărbatului alături de care a apărut.

Ulterior, Cristina Ich a explicat că, dacă ar avea cu adevărat un amant, s-ar ascunde bine. De altfel, ea a declarat în mai multe rânduri că nu crede în relațiile monogame.

Când ai un amant nu te întâlnești pe Nordului, nici cu moși la restaurant la prânz. Te ascunzi ca să fie treaba bine făcută, nu așa să știe tot poporul. (…) Eu mă distrez citind minciunile despre mine, însă voi, sărmanilor, vă înghiți otrava zilnic și vă amăgiți că este vitaminizată.”, a mai spus Cristina Ich.