Bodescu, replică ironică pentru Mititelu după ce a fost acuzat că dirijează arbitrii: „Am puteri malefice”

Iosif Pintilie 02.06.2023, 23:16
Bodescu, replică ironică pentru Mititelu după ce a fost acuzat că dirijează arbitrii: „Am puteri malefice”

Înfrângerea lui FCU Craiova din barajul pentru un loc de Conference League împotriva celor de la CFR Cluj a generat dispute intense între reprezentanții ltenilor și adversari.

Adrian Mititelu jr. l-a atacat pe Gabriel Bodescu. Răspunsul lui

Gabriel Bodescu a răspuns acuzațiilor făcute de Mititelu jr., spunând că s-a declanșat o anchetă împotriva situașiei prezentate de fiul patronului clubului FCU Craiova, dar aceasta a demonstarta că acesta a mințit.

„S-a declanșat o anchetă în urma acuzațiilor făcute. Nu știu dacă sunteți la curent, dar Comisia s-a reunit acum trei săptămâni și s-a stabilit că nu este nimic adevărat ce a spus domnul Adrian Mititelu atunci.

Le-am solicitat să ne pune la dispoziție toate dovezile, însă nici până acum nu au fost prezentate. Nu înțeleg de ce spun asta, eu nu pot să fac alte denunțuri pentru declarații calomnioase, pentru că noi respectăm legea sportivă și trebuie făcuți anumiți pași.

Nu înțeleg care e puterea domnului Cătălin Popa la acea partidă! Dacă până acum nu a venit niciun răspuns, nicio decizie la adresa mea sau urmare a relațiilor mele cu domnul Cătălin Popa. Deși nici măcar nu înțeleg ce relații pot avea eu cu domnul Cătălin Popa.

În afară de faptul că asigur toate condițiile pentru buna pregătire a arbitrilor VAR, nu am nici cea mai mică implicare în activitatea CCA.

Nu s-a întâmplat niciodată ce a spus domnul Adrian Mititelu Jr., nu am dat niciodată un arbitru intenționat unei echipe sau să favorizez vreodată pe cineva.

Mă bufnește râsul și spun atât: dacă cineva poate face dovada că eu am sunat în cabina VAR, îmi prezint în clipa următoare demisia!”

Gândiți-vă la ce s-a afirmat cu domnul Istvan Kovacs, se pare că pot să am aceste puteri malefice încât să decid cum să fie arbitrată și finala Champions League”, a spus Gabriel Bodescu, la OrangeSport.

Atacul lui Mititelu

Mititelu jr. a acuzat că Bodescu are ceva cu familia sa. El a amintit de duelul cu Sepsi, pe care formația lui nu a acceptat să îl piardă la masa verde, dar și despre o situație din divizia secundă, când spunea că îl rimite pe Chivulete la meciuri pentru a fi sigur că nu sunt probleme.

”Da, se va materializa curând. Ceea am scris în postare, este 100% adevărat. Ştiu că la prima vedere pare o fumigenă. Da tot ce am scris este adevărat. Sunt şi alte detalii mai grave decât ce am scris acolo.

Multe din întâmplările mele, şi ale apropiaţilor mele, cu Gabriel Bodescu, au fost în perioada în care tatăl meu era încarcerat. Nu este nicio transparenţă. Aşa cum am văzut azi în comunicatul lor, este doar o declaraţie artificială, cum ne-au obişnuit în ultimii 10 ani de zile.

Am văzut că mi s-a imputat că de ce l-am votat pe Răzvan Burleanu, dar pe cine să votăm, că ultima dată n-a avut contracanditat.

Sunt foarte periculoşi, foarte răzbunători. O dată cu faptul că nu l-am angajat pe acel conducător de Liga 3. Nu vreau să dau nume deoacamdată. Mi-aduc aminte că am câştigat în Giuleşti, 2-1, şi m-a sunat domnul Bodescu. Că trebuie să câştige Sepsi la masa verde, că aşa spune regulamentul. S-a dovedit că nu aşa scria în regulament. Am stat zi de zi cu regulamentul la Recurs, nu se întâmpla nimic.

Pentru lucrul acela, că nu am acceptat să pierdem cu 0-3, iar tata a ieşit public şi a spus numele lui Bodescu, a deranjat şi mai tare şi am avut numai arbitraje potrivnice. Bodescu avea putere asupra lui Dima în cabina VAR. Are puterea asupra multor arbitri, iar Popa este unul dintre oamenii de bază ai lui Bodescu. Am vorbit de foarte multe ori. Am fost de multe ori atras să intru în caracatiţă. Că trebuie să faci ce spui ei: acum stai, acum nu. Iar eu nu am vrut să-i fac favoruri.

Să se potolească cu atacurile la adresa clubului nostru, altfel îl distrugem. Avem nişte chitanţe, ştie foarte bine despre ce este vorba. Avem probe în tot ce spune, probe şi martori.

Îmi spune, la Liga 2: ”Stai liniştit, că în etapa următoare ţi-l dau pe Chivulete”, şi când îl dădea nu era nicio problemă. Nu rezolva meciul, era asigurarea lui că nu vor fi probleme. Sunt nişte paşi în bucutăria noastră internă pe care îi vom demara. Eu mi-am dat seama cât de puternici şi răzbunători sunt, când îl făceau pe Gigi Becali numai cioban şi ce-o să-i facă lui FCSB, pentru că Gigi Becali îl critica tot timpul pe Burleanu şi arbitrajul”, a declarat Adrian Mititelu Jr. la Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe