Bogdan Burcea nu se gândește la demisie. Ce a spus antrenorul României la câteva minute după dezastrul cu Olanda

Marian Cărăvan 16.12.2020, 22:16
Bogdan Burcea nu se gândește la demisie. Ce a spus antrenorul României la câteva minute după dezastrul cu Olanda

România a încheiat în genunchi Campionatul European de handbal feminin din Danemarca. „Tricolorele” au fost umilite de Olanda, în ultimul meci de la turneul final. A fost cel mai slab European din istoria echipei naționale.

Reacția antrenorului Bogdan Burcea după dezastrul cu Olanda

Prestație dezamăgitoare a echipei feminine de handbal a României, la Campionatul European din Danemarca. Ne-am obișnuit cu prezența „tricolorelor” la turneele finale, însă acum situația a fost dezastruoasă. Locul 12 la turneul final e departe de ceea ce ne-a obișnuit naționala. România a terminat fără puncte grupa principală, suferind trei înfrângeri. Cea cu Olanda, din ultimul meci, scor 24-35, echivalează cu un dezastru. Un meci în care „tricolorele” au comis 21 de greșeli tehnice, față de doar 7 ale adversarelor.

Selecționerul Bogdan Burcea nu-și poate explica rezultatele slabe de la turneul final. Despre demisie, deși în anumite cercuri i se cere, nu a pomenit nimic.

„Ne-au lipsit jucătoare importante la acest meci: Neagu, Buceschi, Ostase… Am încercat să dăm tot ce avem mai bun și să dăm o replică. Cred că în unele momente am reușit, dar în ultimele 15-20 de minute nu am mai avut resurse fizice, nu am rezistat fizic și nu am avut opțiuni pe banca de rezerve. Acesta este rezultatul”, a declarat Bogdan Burcea, după dezastrul cu Olanda.

Cristina Neagu a participat la cel mai slab turneu final din istoria nationalei
Cristina Neagu a participat la cel mai slab turneu final din istoria nationalei

Cristina Neagu: „Cel mai slab turneu final”

Cristina Neagu este indignată după acest turneu final în care România a avut cea mai slabă clasare din istorie. Mai mult decât atât, starul naționalei spune că echipa nu trebuie să se bazeze doar pe o singură jucătoare.

„Personal, sunt foarte dezamăgită de acest rezultat de la Campionatul European. Este cel mai slab Campionat European la care eu am participat cu echipa națională. E singurul turneu la care am reușit doar o victorie. Din punctul acesta de vedere sunt foarte dezamăgită. O echipă nu trebuie să se bazeze doar pe o singură jucătoare.

Sunt obosită. Mă simt destul de rău fizic. La ultimele trei-patru meciuri, am avut dureri mari la ambii genunchi și am tot tras așa cu durerile astea. Urmează o perioadă de pauză, în care sper să mă refac”, a spus Cristina Neagu.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe