Bogdan Vintilă a surprins pe toată lumea după ce echipa lui a tras doar un șut pe poartă. „Avem de ce să ne agățăm. Sunt mulțumit”

Radu Bordei 20.03.2023, 23:26
Bogdan Vintilă a surprins pe toată lumea după ce echipa lui a tras doar un șut pe poartă. „Avem de ce să ne agățăm. Sunt mulțumit”

Bogdan Vintilă nu a avut parte de debutul așteptat pe banca piteștenilor. A pierdut la Cluj și echipa este tot mai aproape de retrogradare. FC Argeș nu a mai câștigat din octombrie, de dinainte de Campionatul Mondial din Qatar! În acest moment, FC Argeș, alături de Mioveni, arată ca o echipă deja condamnată.

Bogdan Vintilă a văzut alt meci? „Eu am speranțe mari”

Antrenorul piteștenilor a fost foarte optimist la declarațiile de după meci, în ciuda jocului și a rezultatului de la Cluj. 

Mă așteptam la un joc greu, eu trebuie să scot părțile pozitive din acest joc. Am avut un joc mai direct în prima repriză, chiar dacă nu am avut multe șuturi. Este normal să joci cu presiunea rezultatului, dar eu am văzut atitudine la jucători. Am văzut lucruri buine în repriza a doua, avem de ce să ne agățăm pentru viitor. Trebuie să le ridic moralul jucătorilor, știu la ce m-am înhămat, trebuie să avem răbdare și să muncim ca să ne atingem obiectivul.

Jucătorii sunt uniți, din ce am discutat cu ei își doresc mult să iasă din această situație. Din ce am observat în jocul de azi, am speranțe. Acest joc nu este decisiv, era bună o victorie pentru moral, pentru suporterii noștri. Nu ne ajută acest rezultat, dar eu zic că până la finalul campionatului o să fie bine, am încredere că o să ieșim bine din această situație, a fost analiza lui Vintilă

Jucătorii Argeșului au uitat ultima oară când au câștigat un meci

„Din păcate nu reușim să câștigăm un meci, ultima dată am făcut-o în octombrie. Trebuie să o scoatem la capăt, avem nevoie de muncă, de încredere. Nici rezultatele nu ne ajută, am vrut și noi să începem cu dreptul acest mini campionat, dar nu ne-a ieșit. Am luat gol pe final de repriză, a contat mult. Nici noi nu am pus probleme în atac, doar ne-am apărat din păcate. Poate în această pauză vom putea regla problemele și să arătăm altceva. Nu este vina lui domn profesor, nu a avut timp la dispoziție să schimbe multe”, a comentat Andrei Dobrosavlevici.

Am petrecut 6 ani de zile aici, începând de la juniori, am amintiri frumoase, îmi face mereu plăcere să rrevin acasă. Dar acum îmi pare rău că nu am plecat și cu puncte. Era un nou început, trebuia să începem cu punct sau puncte. Poate au fost și multe transferuri, inclusiv în ianuarie, poate nu a fost timp de omogenizare. Ne trebuie răbdare dar trebuie să ne revenim repede. Trebuie mai mult, este clar. Nu ne este teamă, nu trebuie să ne fie teamă. Caracterele acum se văd, trebuie să luptăm pentru fiecare punct, a declarat Andrei Calcan

Urmăriți Playsport.ro și pe