Boloni a zis pas naționalei, FRF vrea să continue negocierile. Apropiați ai antrenorului anunță: „Loți chiar și-ar dori un nou mandat”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.01.2022, 10:05
Boloni a zis pas naționalei, FRF vrea să continue negocierile. Apropiați ai antrenorului anunță: „Loți chiar și-ar dori un nou mandat”

Continuă starea de incertitudine în ceea ce privește negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF. Acestea se întind deja de 3 săptămâni și pe zi ce trece pare că cele două părți sunt din ce în ce mai departe de a ajunge la o înțelegere.

În aceste condiții, presiunea se află în acest moment pe umerii celor din Federație. Asta pentru că Răzvan Burleanu a dat asigurări că un nou selecționer va fi numit până la reluarea Ligii 1. Iar până la acel moment au mai rămas doar 3 zile.

Ladislau Boloni ar fi oprit orice negociere cu FRF pentru moment

Astfel că oficialii de la Casa Fotbalului fac în continuare eforturi pentru a-l convinge pe Boloni să semneze în cele din urmă, antrenorul de 68 de ani fiind în continuare prima lor variantă. Se pare însă că vor avea o misiune extrem de dificilă, întrucât potrivit prosport.ro, Ladislau Boloni a oprit, cel puțin pentru moment, negocierile cu FRF.

El nu este de acord cu ultima propunere făcută de Burleanu și colaboratorii săi și l-a anunțat pe acesta că este cel mai bine care orice negociere să se oprească din acest moment. Astfel, situația pare destul de clară în acest moment.

Deși și-ar dori să preia naționala, antrenorul nu este mulțumit de condițiile propuse de Federație

Ladislau Boloni a impus anumite condiții, pe care FRF nu a reușit să le îndeplinească. Conform unor apropiați ai antrenorului, acesta și-ar dori foarte mult să preia naționala, însă nu în orice condiții.

Loți chiar își dorește să își încheie cariera cu un nou mandat la naționala României și să obțină o performanță cu aceasta. Cea mai bună dovadă este că a venit la București după discuțiile inițiale de la Nisa. Și n-ar mai fi stat pe aici atâtea zile dacă ar fi întrerupt discuțiile cu oficialii de la FRF. Acum totul depinde de cei de la Casa Fotbalului”, au spus oameni apropiați lui Boloni potrivit gsp.ro.

Ultimele declarații ale lui Stoichiță dau câteva indicii în legătură cu ce va urma

Din toate aceste informații reiese că în acest moment totul ar depinde de FRF în aceste negocieri. Oamenii care conduc această instituție au de ales între a îmbunătăți oferta pentru Boloni sau a se reorienta către Edi Iordănescu sau Adrian Mutu.

În acest sens, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, a anunțat că toți cei trei au primit în linii mari același contract. Ceea ce ar însemna că cei de la FRF nu ar fi dispuși să facă un sacrificiu în plus pentru Boloni, iar, prin urmare, singurii rămași în cursă ar fi Edi Iordănescu și Adrian Mutu.

Au fost discuții cu Boloni, Adi Mutu și Edi Iordănescu. Fiecare a primit același gen de contract, în care sunt stipulate niște clauze. Nu se poate să nu existe obiective. Federația nu vrea să păcălească vreun selecționer, vrem doar să câștigăm. Contractul este până după Campionatul European, în caz că te califici”, a spus Stoichiță la Digi Sport.

De ce joacă șah Boloni cu șefii FRF. Explicația din spatele tacticii abordate de experimentatul antrenor român