„Bomba” a explodat. Inter îl vrea pe Mihăilă. Șefii au intrat în ședință și au schițat planul

Autori: Ștefănescu Dragoș, Brădescu Alexandru / 07.09.2021, 19:45
„Bomba” a explodat. Inter îl vrea pe Mihăilă. Șefii au intrat în ședință și au schițat planul

Valentin Mihăilă este unul dintre cei mai talentați tineri jucători români. Evoluțiile excelente avute în tricoul Parmei l-au adus pe fotbalistul român în atenția marilor cluburi. Ultimele vești din Italia anunță faptul că Inter îl vrea pe Mihăilă.

Inter îl vrea pe Mihăilă

Valentin Mihăilă (21 de ani) a impresionat în sezonul trecut la Parma. Prestațiile sale bune l-au adus pe fotbalistul român în atenția mai multor cluburi mari. Ultimele vești din Italia anunță interesul pe care Inter Milano îl manifestă pentru Mihăilă. Se pare că Simone Inzaghi este cel care și-l dorește pe fotbalistul român. Antrenorul italian dorește întinerirea lotului milanezilor și-l consideră pe fotbalistul român perfect pentru strategia sa. Inter le-ar putea propune celor de la Parma un schimb de jucători în care să fie inclus și Mihăilă. Martin Satriano (20 de ani) sau Lorenzo Pirola (19 ani) ar putea fi trimiși de milanezi la Parma.

Valentin Mihăilă ar putea fi, aşadar, jucătorul pe care Inter îl caută, cu un posibil omolog tânăr împrumutat emilienilor: profilul lui Pirola este mai convingător decât Satriano, care face lucruri bune la Monza”, au scris cei de la seriebnews.com.

O altă echipă care și-a manifestat interesul pentru transferul lui Mihăilă este Lazio Roma.

Sezonul trecut, Valentin Mihăilă a jucat în 16 meciuri pentru Parma. Românul a reușit să marcheze de trei ori și a oferit două pase decisive. Mihăilă mai are contract cu Parma până în 2025.

Valentin Mihăilă a revenit în forță la Parma

După ce a lipsit de pe teren timp de 4 luni din cauza problemelor medicale, Valentin Mihăilă și-a făcut revenirea pentru Parma în meciul cu Benevento. După ce a fost trimis pe teren în minutul 77 al partidei, Mihăilă a reușit să marcheze 7 minute mai tîrziu golul victoriei pentru echipa sa. La interviul de la finalul meciului, Mihăilă a mulțumit familiei sale dar și colegului care i-a oferit pasa de gol.

Golul acesta înseamnă enorm, pentru că sunt trei puncte foarte importante pentru îndeplinirea obiectivului nostru. Am muncit mult, sunt bucuros că am reușit să marchez. Acum trebuie să ne gândim la următorul joc.

E victoria grupului, muncim în fiecare zi pentru a câștiga. Dedic golul familiei și prietenei mele, care au urmărit meciul la televizor. Antrenorul mi-a spus să intru pe teren și să fac ce știu.

Vazquez mi-a dat o pasă excelentă, îi mulțumesc și lui pentru assist. Toată lumea mi-a fost alături, le mulțumesc, trebuie să continui să lucrez pentru a atinge forma maximă ”, a declarat Valentin Mihăilă.