Bomba anului! Ipoteză scandaloasă. Adelina Pestrițu, relație amoroasă cu Cristi Borcea? Dezvăluiri șocante

Moldoveanu Camelia / 27.10.2021, 09:36
Bomba anului! Ipoteză scandaloasă. Adelina Pestrițu, relație amoroasă cu Cristi Borcea? Dezvăluiri șocante

Cristi Borcea ar trăi o experiență amoroasă extraconjugală cu Adelina Pestrițu, anunță jurnalistul Liviu Alexa. Liviu Alexa, care deține mai multe publicații în Cluj, este și unul dintre liderii locali ai PSD-ului și este conectat la cele mai importante personaje din România.

Conform acestuia, mariajul dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-ar îndrepta către un final nedorit de nimeni și deja în viața fostului acționar al lui Dinamo ar exista o altă femeie. Este vorba despre nimeni alta decât Adelina Pestrițu, una dintre personajele aflate în mare vogă în lumea influencerilor. Fostul patron de la Dinamo și-ar fi asigurat deja un loc important în viața noii sale cuceriri.

Noua „victimă” a lui Cristi Borcea ar fi Adelina Pestrițu

Omul de afaceri s-a retras aproape complet din viața publică după ce și-a ispășit pedeapsa la Rahova. El a dezvăluit în urmă cu ceva timp că și-a schimbat stilul de viață și că acum vrea să fie cel mai bun soț și tată alături de Valentina Pelinel.

După cum știe deja toată lumea, Valentina Pelinel și Cristi Borcea aveau o relație încă de pe vremea când ea era căsătorită cu Cristian Boureanu și el cu prima soție, Mihaela Borcea. Se pare că pentru fostul patron de la Dinamo relația cu actuala soție s-a consumat deja, iar Adelina Pestrițu ar fi noua sa pasiune.

Cristi Borcea spune prin „târg” că Adelina Pesrițu este: „iubirea vieții mele, adevărata mea soție”, potrivit jurnalistului Liviu Alexa într-un material de pe site-ul strictsecret.ro .

Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Steblea

Se zvonește că relația cu fosta vedetă de televiziune nu ține cont de niciun mariaj, așa cum ne-a obișnuit până acum Cristi Borcea. Adelina Pestrițu este căsătorită din 2019 cu Virgil Șteblea, bărbatul alături de care are o fetiță.

Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”.

Cristi Borcea este cunoscut pentru că obișnuiește să le ofere femeilor din viața lui sume importante de bani sau bunuri.

Borcea, tactica prin care face cele mai mari cuceriri

Cristi Borcea are o tactică foarte bine definită pentru a cuceri femei, altfel n-ar fi avut cum să aibă 9 copii cu patru femei diferite. De menționat este faptul că dintre acestea doar una nu i-a fost soție, avocata Simona Voiculescu. Revenind la modul de abordare a fostului patron al „câinilor roșii”, acesta își cucerește victimele cu buchete uriașe de flori și telefoane insistente până când i se acordă atenție.

De-a lungul timpului, printre cuceririle lui Cristi Borcea s-ar fi numărat Sorana (ex A.S.I.A), Ramona Bujdoiu, Sonia Trifan, Andreea Moroita, Daniela Crudu și probabil multe altele care au rămas la secret.

Denise Rifai este un exemplu de femeia care a reuși să-i spună „pas” marelui cuceritor și să nu fie încântată de conturile lui sau de promisiunile unei eventuale căsnicii.

Adelina Pestrițu, răsfăț la Miami

Potrivit jurnalistului Liviu Alexa, Adelina Pestrițu și-a schimbat stilul în ultima vreme, trăind și pe la Miami – cuibul de nebunii al lui Cristi Borcea. Ipoteza este destul de greu de crezut, ținând cont de faptul că acesta a fost la Miami alături de actualul soț. Acest lucru poate fi dovedit cu ajutorul fotografiilor postate pe rețelele de socializare.

Deși fostul fotomodel susține că sumele astronomice pe care le cheltuie provin din Instagram, acolo unde are 1,8 milioane de urmăritori, în sânul familiei există bănuieli că acest lucru nu e susținut de cifrele de pe conturile personale. Potrivit aceleiași surse, Virgil Șteblea, care chiar dacă este un tânăr om de afaceri, nu se ridică la nivelul cuceritorului Cristi Borcea atunci când vine vorba de zerourile din conturi. De menționat este faptul că Adelina și Virgil au mai multe afaceri de succes prin care, din câte se observă din exterior, își permit extravaganțe periodice.