Probleme între Valentina Pelinel și Cristi Borcea, recunoscute chiar de soția omului de afaceri: „Au fost momente dificile”

Catinca Giosanu 02.09.2021, 17:29
Probleme între Valentina Pelinel și Cristi Borcea, recunoscute chiar de soția omului de afaceri: „Au fost momente dificile”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de șase ani. Fostul patron al clubului de fotbal Dinamo București a dezvăluit, într-un moment de sinceritate, că a pus ochii pe Valentina încă de când era împreună cu Mihaela. Potrivit declarațiilor făcute de Borcea, se pare că s-ar fi iubit încă din 2007-2008. În tot acest timp, cei doi au trecut prin numeroase încercări, dar iubirea dintre ei a învins.

Cum se înțeleg Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Actuala soție a lui Cristi Borcea a vorbit despre căsnicia sa și modul în care preferă să aniverseze fiecar an de relaţie.

Ar fi multe de menționat, dar cred că cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre. Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză.”, a spus Valentina Pelinel într-un interviu pentru ciao.ro.

”Mă uit încrezătoare spre viitor”

Vedeta a mărturisit și care sunt regretele pe care ea le are.

Nu cred în regrete, ci în alegeri care au avut alte rezultate decât cele anticipate. Nu mă las definită de o decizie, pentru că o pot schimba oricând și fiecare zi îți oferă o nouă oportunitate. Regretele nu sunt constructive și aparțin trecutului. Eu prefer să trăiesc în prezent și să mă uit încrezătoare spre viitor.”, a mai spus frumoasa blondină.

Când a început, de fapt, relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Cristian Borcea a recunoscut că nu a avut scrupule și a luptat mult pentru inima Valentinei.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai.

Urmăriți Playsport.ro și pe