Bombă aruncată de Anamaria Prodan în miezul nopții: „Cineva de acolo va pleca”. Nicolae Stanciu, aproape de a părăsi Slavia Praga

Giosanu Catinca / 24.10.2021, 09:06
Bombă aruncată de Anamaria Prodan în miezul nopții: „Cineva de acolo va pleca”. Nicolae Stanciu, aproape de a părăsi Slavia Praga

Nicolae Stanciu, unul dintre fotbaliştii pe care-i reprezintă Anamaria Prodan, ar urma să plece de la Slavia Praga. Anunțul a fost făcut chiar de impresară. Ea a transmis că în iarnă mijlocașul va pleca de la Slavia Praga într-un campionat mai puternic.

Anunț de ultimă oră despre Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu e unul dintre cei mai în formă tricolori. Internaționalul în vârstă de 28 de ani a impresionat și la Slavia Praga. Weekendul trecut, „tricolorul” a atins „centenarul”. 100 de partide jucate în campionatul ceh, la Sparta și Slavia. Înaintea meciului cu Liberec, antrenorul Jindrich Trpisovski i-a făcut un cadou neașteptat. I-a pus pe braț banderola. Stanciu a fost surprins și i-a răspuns cu o prestație la înălțime. Mai exact, a deschis calea spre două goluri. Un șut puternic de la 25 de metri, respins în față de portar înaintea golului lui Bah, de 1-0, și centrare din corner la golul lui Olayinka, de 3-1.

Soția lui Reghecampf a uimit cu ultimul său anunț. Aceasta susține că mijlocașul Slavei se va transfera în următoarea perioadă de marcato.

El a avut foarte multe oferte şi în perioada trecută, doar că preţurile nu au fost cele dorite. Dar eu cred că el acum va pleca.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport.

”Nimeni nu mai plăteşte pentru jucătorii români mulţi bani”

Agentul de jucători a vorbit și despre problemele pe care le întâmpină în momentele în care încearcă să îi vândă pe fotbaliştii români.

Sunt ciudată în fotbal, pentru că sunt femeie. Încă ne luptăm să am un cuvânt greu de spus. E foarte dificil acum. Fotbalul românesc trece printr-o perioadă grea şi va ajunge cumva, mai ales cu pandemia, mai jos. Nimeni nu mai plăteşte pentru jucătorii români mulţi bani. Nu avem infrastructură, sunt multe lucruri care te dau jos de pe piedestal înainte să te urci. Eu continui, am agenţia mea, am partenerii mei şi ne-am unit cei mai buni agenţi din Europa în această. Tocmai, din acest motiv, am foarte mulţi jucători străini în portofoliu.”, a mai spus controversata impresară.

În următoarele zile, Anamaria Prodan s-ar putea întâlni cu Dennis Man. Nemulţumită că nu a făcut parte din intermedierea transferului său la Parma, impresara l-a dat în judecată pe fotbalist şi îi cere daune în valoare de 350.000 de euro. Avocații impresarei Anamaria Prodan au depus dosarul la Tribunalul Ilfov, iar instanța a fixat primul termen de judecată pe data de 26 octombrie.