„Bomba” de la miezul nopții. David Miculescu, la FCSB? Gigi Becali a dezvăluit unde e cheia

Dumitru Adrian / 28.07.2022, 23:56
„Bomba” de la miezul nopții. David Miculescu, la FCSB? Gigi Becali a dezvăluit unde e cheia

Gigi Becali a anunțat, aproape de miezul nopții, că dorește să îl cumpere pe David Miculescu, jucătorul de 21 de ani al echipei UTA Arad.

Deși prețul tânărului jucător de profil ofensiv este destul de mare, patronul FCSB știe ce strategie să aplice. Conform declarațiilor făcute de Becali, cheia transferului se află la tatăl jucătorului. Chiar dacă Miculescu tocmai și-a prelungit contractul cu UTA și a anunțat, într-un interviu excepțional acordat pentru Playsport, ce planuri are.

Becali vrea să ofere doar 700.000 pentru David Miculescu

În momentul în care i s-a transmis că David Miculescu este cotat la 1,7 milioane de euro, Becali a spus că UTA mai lasă 1 milion la negocieri.

„Costă 1,7 milioane? Vor mai lăsa un milion. Totul depinde de tatăl jucătorului. Chiar dacă a semnat, dacă se duce la club și le spune că vrea ca fiul său să joace în cupele europene…Titular din prima. Poate îl vedeți joi”, a susținut Becali în emisiunea moderată de Dan Filoti.

Ce zice David Miculescu despre un transfer la FCSB

Dorit și de Rapid, David Miculescu pare, însă, să nu fie la fel de exuberant ca Gigo Becali în vederea unui transfer la FCSB. Jucătorul și-a lăsat destinul la mâna conducerii.

„Nu pot să mă gândesc la un transfer. A început campionatul și mă gândesc doar la UTA. (n.r. UTA cere 1.7 milioane de euro pe tine) Nu vreau să mă autoevaluez, ei știu, ei cer.

 

”Avem o echipă foarte bună în acest sezon, jucători cu experiență mare la nivelul Ligii 1 sau pe plan internațional. Nu vreau să vorbim despre lucruri mari, dar am încredere în grupul de acum și mă aștept la un sezon reușit. Ne-am și întărit pe mai multe posturi, crește concurența, aș vrea să mergem mai departe mai puțin cu vorbe, ci în special cu fapte. Iar realitatea e că discutăm între noi că putem trage la primele trei locuri, chiar la titlu! Dacă nu-ți propui proiecte îndrăznețe, n-ai cum să le realizezi”

David Miculescu, pentru Playsport