Bombă detonată în Turcia. Bașkanii lui Galatasaray au pus mâna pe telefon și l-au sunat pe Guardiola. Cine poate să îi antreneze pe Moruțan și Cicâldău

Catinca Giosanu 10.01.2022, 19:06
Bombă detonată în Turcia. Bașkanii lui Galatasaray au pus mâna pe telefon și l-au sunat pe Guardiola. Cine poate să îi antreneze pe Moruțan și Cicâldău

Galatasaray Istanbul s-a despărțit luni de Fatih Terim, iar acum se află în căutarea unui nou antrenor. Bașkanii încearcă acum să îl convingă pe fostul secund al lui Pep Guardiola să preia echipa.

Galatasaray îi caută înlocuitor lui Fatih Terim

Jurnaliștii turci au scris că Fatih Terim a purtat o discuție de 15 minute cu președintele Burak Elmas, apoi a luat decizia de a nu mai continua pe banca tehnică a echipei.

Imediat după ce a luat această decizie, Fatih Terim s-a prezentat la baza de antrenamente a echipei, și-a adunat lucrurile și și-a luat rămas bun atât de la jucători, cât și de la angajați. Astfel, clubul din Istanbul se vede nevoit să găsească un nou antrenor.

Conform informațiilor venite dinspre Istanbul, patru tehnicieni se află în luptă directă pentru postul de antrenor a celei mai titrate echipe din Turcia. Favorit este Domenec Torrent. Pe listă se mai află și Roger Schmidt, tehnicianul celor de la PSV, Okan Buruk și Bulent Korkmaz.

Domenec Torrent, favorit să preia banca lui Galatasaray

Cei de la Fotomac transmit că Burak Elmas, președintele lui Galatasaray, a încercat să afle mai multe detalii despre Domenec Torrent și chiar l-a sunat pe Guardiola pentru a-l întreba despre fostul său colaborator.

Domenec Torrent a rămas liber de contract în noiembrie 2020, când s-a despărțit de formația braziliană Flamengo. Spaniolul a mai lucrat ca antrenor principal în MLS, la New York City, în perioada iunie 2018 – noiembrie 2019.

Fatih Terim se afla pe banca lui Galatasaray Istanbul din decembrie 2017. În cei patru ani petrecuți la formația Cim-Bom, el a achiziționat jucători de 77 de milioane de euro și a cucerit patru trofee: două campionate, o Cupă a Turciei și o Supercupă a Turciei.

În momentul de față, echipa lui Olimpiu Moruțan ocupă locul 12 în Super Lig, cu doar 27 de puncte acumulate în primele 20 de etape.

Urmăriți Playsport.ro și pe