Bombă în familia Reghecampf. Încă o amantă pentru antrenor | Galerie FOTO

Gabriel-Alexandru Ioniță / 07.02.2022, 13:26

Continuă tensiunile între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan în timp ce se derulează procesul privind divorțul celor doi. Totul a plecat în momentul în care antrenorul Universității Craiova și-a părăsit actuala soție pentru a-și oficializa relația cu amanta Corina Caciuc.

Se pare însă că aceasta nu a fost singura aventură a fostului fundaș dreapta în timpul mariajului cu Anamaria Prodan. Sau cel puțin așa susține agentul FIFA.

Laurențiu Reghecampf ar fi avut mai multe aventuri în timpul căsniciei cu Anamaria Prodan

Aceasta a dezvăluit recent că Reghecampf a avut mai multe escapade de acest gen în ultimii ani, iar ea știa de toate încă de când s-au petrecut. Iar Anamaria Prodan a pronunțat chiar și un nume, pe cel al fostei asistente TV Florentina Raiciu.

Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a spus Anamaria Prodan în timpul unui podcast.

La scurt timp după aceste acuzații ale Anamariei, Florentina Raiciu a postat pe rețelele de socializare un mesaj despre care s-ar putea crede că ar avea legătură cu acest subiect.

O femeie nesatisfăcută nu poate trăi fără lux, o femeie care iubeşte ar dormi şi pe scândură”, a scris aceasta.

În schimb, când a fost întrebată concret despre acest subiect, Florentina Raiciu s-a rezumat la a spune că nu dorește să comenteze.

Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, a spus ea potrivit redacția.ro.

Florentina Raiciu, fost model Playboy și asistentă TV

Florentina Raiciu a apărut în atenția opiniei publice pentru prima dată în momentul în care a pozat în celebra revistă Playboy. Ulterior, ea a ocupat rolul de asistent TV la Antena Stars.

Chiar dacă este una dintre femeile foarte apreciate în România pentru frumusețea ei, Raiciu a surprins în urmă cu ceva timp, când a explicat de ce nu consideră că are tocmai un corp perfect.

Nu sunt perfectă, nu am mărimile ideale. Hainele concepute de designeri pentru podiumurile se modă nu mă încap, am câteva cicatrici, semne “de bună purtare”, celulită.

Dar fiecare percepe frumuseţea în felul lui. Cu trecerea anilor, da, fac mai mult sport şi sunt atentă la ceea ce mănânc, încerc să mă odihnesc cât mai mult, să am o disciplină în ceea ce fac. Beau apă, nu fumez şi nu beau alcool, sucuri (doar ocazional), însă în viaţa mea am mai făcut şi greşeli. Sunt om, nu o păpuşă! Frumuseţea nu se măsoară în numere, simetrie, forme, dimensiuni sau culori, nu trebuie toţi să ne încadrăm într-un anumit standard”, a explicat Florentina.

Reghecampf a răbufnit și face dezvăluiri în premieră. Este prima oară când face acuzații îndreptate către Anamaria Prodan