Bombă în Superliga! Adrian Mititelu vrea să-l transfere pe Iulian Cristea la FC U Craiova: „Este un fundaş foarte bun”

Cosmin Olteanu 23.05.2023, 19:39
Bombă în Superliga! Adrian Mititelu vrea să-l transfere pe Iulian Cristea la FC U Craiova: „Este un fundaş foarte bun”

Bombă în Superliga! Adrian Mititelu a anunțat, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE, că vrea să-l transfere pe Iulian Cristea la FC U Craiova.

Iulian Cristea se va despărți de FCSB, la finalul actualului sezon, când îi va expira contractul. După ce FCSB a pierdut un nou titlu de campioană, Gigi Becali a spus că va renunța la șase jucători: Joonas Tamm, Deian Sorescu, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov și Valentin Crețu.

Bombă în Superliga! Adrian Mititelu vrea să-l transfere pe Iulian Cristea la FC U Craiova

Patronul celor de la FC U Craiova îl apreciază foarte mult pe Iulian Cristea, motiv pentru care a anunțat că și-ar dori să-l aducă la echipa sa, chiar dacă este conștient de faptul că un astfel de transfer este greu de realizat.

„Sunt puţini, ce să mai spunem? Cristea este un fundaş foarte bun, e un băiat de care mi-a plăcut. Poate omul are alte planuri, nu e uşor”, a declarat Adrian Mititelu, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Gigi Becali „taie în carne vie” după ce a pierdut din nou titlul

FCSB a fost învinsă de Farul, 2-3, în penultima etapă de Superliga, astfel că nu mai are nicio șansă la titlu, în actualul sezon. Prin urmare, Gigi Becali a anunțat că vor avea loc plecări în masă de la echipa pe care o patronează.

„Am învățat și eu ceva din fotbal. Dacă nu ai fundaș central care nu pasează, care dă mingea la adversar, asta am învățat: fundașul central dacă face gafe și dacă dă cu capul unul de un metru 50, la primul gol, la al doilea gol, Băluță e mai înalt, dar era singur în careu. Gafe, gafe. Doi fundași centrali vor fi luați. Nu știu nume, dar fundași centrali de la o echipă națională.

Dau până într-un milion pe fundaș. Mai vreau un mijlocaș, poate vine un fost jucător de-al meu, am înțeles că nu îl mai vor unii, nu va zic pe cine. Nu pot să zic că nu vrea băiatul. Vrea și el sa ia jumate din salarii măcar. Tamm la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Nikolov, Crețu… Oaidă nu, vreau ceva bani pe el. Dawa rămâne, dar angajăm un antrenor care să îi spună bai, pasează. Dawa e foarte puternic și ne bazăm pe el. Trebuie învățat să paseze fără frică, îi este teama Sorescu pleacă și el, ce să fac cu el? Va fi al 6-lea jucător plecat. Poate doar dacă îl iau împrumut, nu vreau să dau bani pe el. Îi mulțumesc, dar nu pentru ce a făcut cu Farul, l-a făcut praf Borza. Dar Sorescu nu este fundaș, m-am convins și eu”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe