Bombă la națională! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat după Laszlo Boloni, în Franța. Reacția antrenorului și ce se întâmplă cu varianta Mutu

Autori: Robert Zanfir, Justin Gafiuc / 28.12.2021, 17:20
Bombă la națională! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat după Laszlo Boloni, în Franța. Reacția antrenorului și ce se întâmplă cu varianta Mutu

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat în Franța, în încercarea de a găsi cea mai bună soluție pentru echipa națională. Playsport a aflat că cei doi federali vor avea o discuție cu Laszlo Boloni.

Refuzat de Gică Hagi, Răzvan Lucescu și de Dan Petrescu, președintele FRF încearcă să găsească cea mai bună soluție, după plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa națională.

Bombă la națională! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat după Laszlo Boloni, în Franța.

Ultimul care le-a spus pas celor de la FRF a fost Dan Petrescu. Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost blocat de Neluțu Varga, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate.

Înformațiile din spațiul public i-au dat ca „finaliști” în opțiunile lui Răzvan Burleanu pe Adi Mutu și Edi Iordănescu.

Se pare, însă, că omul de la Casa Fotbalului va încerca o nouă lovitură de imagine. Playsport a aflat că Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat la Nisa, în Franța.

Cei doi urmează să se vadă cu Laszlo Boloni, cu care vor avea o discuție despre preluarea locului lăsat liber de Mirel Rădoi, notează și emanuelroșu.ro.

Deși pe lista posibililor selecționeri ai României se află și Adrian Ursea, care a antrenat ultima dată la Nice, Playsport a aflat că deplasarea celor doi federali nu are legătură cu fostul jucător al Petrolului.

Reacția lui Laszlo Boloni

Boloni, ultima dată antrenorul lui Panathinaikos Atena, a reacționat pentru Playsport. Boloni a evitat să confirme că va avea o întrevedere cu cei doi, dar nici nu a negat vizita celor doi federali. Tehnicianul de 68 de ani locuiește la Nisa, unde deține o casă.

Domnii Burleanu și Stoichiță pot merge unde cred de cuviință. Mă puneți într-o situație dificilă dacă-mi cereți să intrăm în amănunte și nu-mi doresc acest lucru. La revedere!
Laszlo Boloni, pentru Playsport.

Ce se întâmplă cu Adi Mutu

Toate zvonurile din spațiul public din ultima vreme au dus către varianta Adi Mutu. Totuși, aceasta va fi în continuare în stand by.

Deși la un moment dat exista informația că Mutu trebuia să bată palma cel târziu pe 26 decembrie, lucrurile au rămas în suspans.

„Văd şi eu şi îmi face plăcere că sunt printre aceşti antrenori buni. Pe mine deocamdată nu m-a întrebat nimeni şi nici nu cred că o va face. În ceea ce mă priveşte, nimic”, spunea Adrian Mutu la finalul lunii noiembrie.

Ladislau Boloni, Costel Gâlcă , Liviu Ciobotariu , Laurenţiu Reghecampf, Daniel Isăilă , Victor Piţurcă, Emil Săndoi, Adrian Ursea sunt numele pe care le-au recomandat membrii Comisiei Tehnice, în afară de Mutu și Iordănescu.