Borcea îi oferă cel mai curat turcoaz Valentinei și un cadou de neprețuit. Marele cuceritor a pus la cale un plan de Don Juan

Moldoveanu Camelia / 12.01.2022, 08:37

Cristi Borcea este un romantic incurabil și vrea să-și trateze soția, pe Valentina Pelinel, ca pe o adevărată regină. Marele cuceritor o să ia o pauză de la afacerile sale timp de 10 zile și o să-și canalizeze toată atenția către femeia iubită. Cel mai curat turcoaz o să stea la picioarele fostului model internațional.

Escapadă romantică plănuită de Cristi Borcea

Începutul de an i-a găsit pe Cristi Borcea și Valentina Pelinel parcă mai îndrăgostiți ca niciodată. Aceștia au petrecut Sărbătorile de Iarna departe de aglomerația din București, preferând să se retragă la munte alături de copii.

Ei bine, acum a venit momentul să-și dedice timp doar pentru ei doi. Astfel, fostul acționa al clubului Dinamo a planificat o excursie de vis în Cancun, Mexic. Cei doi îndrăgostiți o să petreacă 10 zile în luxoasa stațiune renumită la nivel mondial, potrivit prosport.ro.

Marele cuceritor a obișnuit-o pe frumoasa sa soție cu cadouri scumpe și periodice, motiv pentru care nici când a venit vorba de escapada lor romantică nu s-a uitat la bani. Borcea a ales să călătorească în Cancun chiar în perioada de vârf a stațiunii (decembrie-aprilie).

Valentina Pelinel și Cristi Borcea o să se bucure de cel mai curat turcoaz, însă stațiunea este renumită și pentru cluburile de noapte exclusiviste. Dacă în ultima vreme cei doi s-au ferit de ochii curioșilor, poate în Mexic o să simtă nevoia de puțină distracție. Sau, poate, fostul model îi îndeplinește visul omului de afaceri și concep cel de-al zecelea copil.

Află de pe PlaySport.ro ce lovitură a primit Cristi Borcea din partea soțului Alinei Vidican

Visează la copilul cu numărul 10

La 51 de ani, Cristi a declarat că-și dorește încă un copil. Dacă facem un calcul simplu, asta rezultă că cel mic ar „purta pe tricou” numărul 10. Se pare că Borcea vrea să se bucure de viață și să-i dăruiască soției sale încă un copil.

Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a mărturisit ex-patronul de la Dinamo pentru emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Fostul patron de la Dinamo are trei copii din prima căsătorie, cea cu Mihaela Borcea :Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo (17 ani). Cu Alina Vidican a făcut doi copii: George Alexandru (9 ani) şi Gloria (7 ani). Din relația extraconjugală cu Simona Voiculescu a rezultat o fetiță, Carolyn (14 ani). Cristi Borcea are cu ultima soție, Valentina Pelinel, are două gemene, Indira și Rania, de un an, precum și un băiat, Milan (4 ani).