Unde și-au petrecut, de fapt, Cristi Borcea și Valentina Pelinel Sărbătorile de Iarnă. E în România, dar e departe de zonele de fițe de pe Valea Prahovei

Moldoveanu Camelia 03.01.2022, 22:25
Unde și-au petrecut, de fapt, Cristi Borcea și Valentina Pelinel Sărbătorile de Iarnă. E în România, dar e departe de zonele de fițe de pe Valea Prahovei

Pe vremuri erau în capul listelor petrecerilor de pe Valea Prahovei, însă, astăzi Cristi Borcea și Valnetina Peinel preferă locurile retrase și liniște. Cei doi au optat ca și de Sărbătorile de Iarnă să stea departe de lumea mondenă care împânzește pârtii.

Cristi Borcea și Valntina Pelinel au renunțat la vacanțele de fițe

Atât Valentina Peline, cât și Cristi Borcea, au făcut multă vreme parte din „lumea bună a Capitalei” și frecventau majoritatea evenimentelor importante. Bineînțeles că și de sărbători mergeau în locuri exclusiviste din România sau plecau peste hotare pentru a se bucura de excursii pline de opulență.

Cu trei copii împreună și Borcea cu nouă în total, faimosul și controversatul cuplu a preferat să se bucure de frumusețile montane ale României, pe final de 2021. Potrivit Libertatea, Valentina Pelinel și Cristi Borcea, împreună cu cei trei copii ai lor și Antonua Mellisa, fiica fostului dinamovist din prima căsnicie, au mers la Horoabele (Moroeni, Dâmbovița).

Este o parte din România frumoasă. Pandemia asta de coronavirus ne-a dat și posibilitatea de a cunoaște mai mult țara noastră”, a măerturisit Cristi Borcea, potrivit sursei citate.

Urare de Anul Nou din partea fostului dinamovist

Valentina Pelinel pare să se simtă mult mai bine după operația suferită la picior, fotografiindu-se în zăpadă alături de familia sa. Gemenele cuplului Pelinel-Borcea par să fi profitat cel mai mult de zăpadă, iar fostul dinamovist a recunoscut că nu s-au dat în lături nici de la a se duce cu sorcova.

Cele mici au forță, au dat bine cu sorcova, în prima zi a anului”, a glumit milionarul.

La puțin timp după oprație, dar și după ce a împlinit 41 de ani, Valntina Pelinel a recunoscut că și-a încărcat perfect bateriile la munte. Fostul model internaționals s-a bucurat de Sărbători de Iarnă în stil românesc.

Ne-au priit din plin aceste sărbători, la aer curat, românește, ne-am încărcat cu multă energie alături de cei dragi”, a mărturisit Valentina, care tocmai a împlinit 41 de ani.

Înainte cu puțin timp de a împlini 52 de ani, Cristi Borcea a făcut o urare pentru anul 2022, urare prin care a vorbit despre cele mai importante lucruri pe care le poate avea un om. Fostul patron al clubului Dinamo demonstrează cât de mult s-a schimbat în ultima vreme.

Să avem cu toții un 2022 plin de sănătate și de împliniri alături de familie, de cei dragi, în primul rând. Sunt cele mai importante lucruri, apoi urmează plăcerile materiale și financiare”, a comentat Borcea.