Borcea și Badea, împreună la Dinamo? Răspunsul surprinzător al unui bun prieten comun

Marian Cărăvan 20.01.2021, 14:42
Borcea și Badea, împreună la Dinamo? Răspunsul surprinzător al unui bun prieten comun

Dinamo trece prin momente critice. Problemele financiare acute, salariile neachitate, i-au făcut pe mulți dintre jucători să plece. Unii au fost convinși de suporteri să rămână. Practic, doar fanii au mai ținut-o pe Dinamo în viață în ultima perioadă. În aceste condiții, se vorbește tot mai des despre revenirea unor foști acționari. Borcea și Badea, împreună la Dinamo? Un prieten comun al celor doi oferă un răspuns surprinzător.

Borcea și Badea, împreună la Dinamo?

Problemele garve cu care se confruntă Dinamo în această perioadă i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva unii dintre foștii acționari ai clubului s-ar putea întoarce în Ștefan cel Mare. Ar putea reveni Cristi Borcea și Nicolae Badea la Dinamo? Ce șanse sunt ca ambii să fie investitori la Dinamo? Borcea și Badea, împreună la Dinamo? Întrebări care nu au răspunsuri clare. Un prieten comun al celor doi a oferit însă un răspuns surprinzător. Acesta crede că Nicolae Badea nu se va întoarce în Ștefan cel Mare ca investitor. Iar în privința lui Cristi Borcea e chiar foarte sigur că nu va investi la Dinamo.

Eu știu că nici Badea nu se întoarce la Dinamo. Îi ajută pe suporteri, dar nu poate să se întoarcă. A condus clubul ăsta foarte mult timp, are experiență, are și posibilități, cu niște sponsorizări. Poate ajuta, stăpânește foarte bine domeniul ăsta, așa că le dă o mână de ajutor suporterilor. Dar nu cred că Badea se va întoarce ca investitor la Dinamo. De Borcea îți spun sigur că nu”, a declarat fostul impresar Victor Becali la GSP Live.

Borcea si Badea, impreuna la Dinamo?

Borcea si Badea, impreuna la Dinamo?

Nicolae Badea și Cristi Borcea sprijină programul DDB

Programul DDB inițiat de fanii dinamoviști a atras tot mai mulți susținători. Nu mică le-a fost mirarea suporterilor alb-roșii când un fost finanțator al lui Dinamo a devenit, în primăvara anului trecut, membru Elite în acest program. Cristi Borcea l-a mobilizat și pe fiul său, Patrick-Cristian, și astfel cei doi membri ai familiei Borcea au donat, fiecare, câte 1.948 de euro pentru Dinamo.

Deși nu mai este conducător, Nicolae Badea se implică și acum la Dinamo. Acesta sprijină clubul financiar și logistic.

Dinamo ca să se poată lupta cu FCSB, cu Universitatea Craiova și CFR Cluj are nevoie să bage 3-4 ani la rând 3-4 milioane de euro în transferuri, pe lângă bugetul normal. Deci e nevoie de vreo 10 milioane de euro pe an”, a mai spus Victor Becali.

Dinamo a pierdut cu 0-1 meciul cu Chindia Târgoviște, din etapa a 17-a a Ligii 1. „Câinii” se deplasează acum în Moldova, pentru meciul cu FC Botoșani, programat duminică, 24 ianuarie, de la ora 20:00.

Dinamo e pe locul 11, cu 19 puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe