Borza și Mazilu sunt de vânzare. Gică Hagi a stabilit prețurile: „E foarte adevărat”

Cosmin Olteanu 31.05.2023, 11:03
Borza și Mazilu sunt de vânzare. Gică Hagi a stabilit prețurile: „E foarte adevărat”

Borza și Mazilu sunt de vânzare. Gică Hagi a stabilit prețurile.

Andrei Borza și Adrian Mazilu sunt doi dintre jucătorii Farului care au excelat în actualul sezon, în care formația constănțeană a câștigat titlul de campioană.

Borza și Mazilu sunt de vânzare

Ciprian Marica, acționar la Farul, a confirmat faptul că există oferte atât pentru Borza, cât și pentru Mazilu, prețurile celor doi fiind setate la aproximativ patru milioane de euro, respectiv cinci milioane de euro, potrivit Fanatik.

Totodată, fostul fotbalist a spus că, pentru Andrei Borza, există interes din Olanda.

„Deocamdată am luat o vacanță, urmează să ne întâlnim și să discutăm zilele următoare. Cert este că e o primă săptămână de pauză, vom vedea după aia. Sunt discuții, da, pentru mai mulți jucători. N-aș vrea să spun un club anume, sunt discuții cu mai multe cluburi.

Din Olanda, este adevărat. De mai mult timp, nu de acum. Au fost discuții și sunt discuții, da. Este și un rezultat că am fost campioni și că prețurile e clar nu mai pot fi plătite de un club din România. Așa cum la un moment dat se discuta și am primit și o ofertă din partea Rapidului.

Dar sigur, nu sunteți departe. Este foarte adevărat că suntem în discuții în jurul sumelor respective și că ăsta este obiectivul. Să vindem și, mai ales în situația în care suntem astăzi, campionii României, să ținem ștacheta sus”, a declarat Ciprian Marica, pentru Fanatik.

Gică Hagi a dezvăluit ce nu suportă în timpul antrenamentelor

„Regele” a dezvăluit faptul că, în timpul sesiunilor de antrenamente, nu acceptă ca jucătorii să se „ciondănească” între ei.

„Mie nu îmi place să văd că, la antrenament, jucătorii se ciondănesc. Tu ești fratele meu și lupt cu tine, trebuie să câștig mingea. Eu, când mă joc cu tine, trebuie să fiu mai puternic, fără să te lovesc.

Este o educație în privința asta defensivă. Iar ofensiv eu trebuie să te driblez. Dacă depășești măsura… trebuie să ai autocontrol. Daca se întâmplă asta, cei doi ies din antrenament”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe