Brazilia e în șoc după zvonurile referitoare la Neymar. Starul lui PSG se gândește la retragerea de la echipa națională

Ștefănescu Dragoș / 21.06.2022, 15:38
Brazilia e în șoc după zvonurile referitoare la Neymar. Starul lui PSG se gândește la retragerea de la echipa națională

Un zvon lansat recent de Rodrygo a produs o undă de șoc în cadrul naționalei Braziliei. Neymar intenționează să se retragă din reprezentativa ”Selecao” după Campionatul Mondial din Qatar.

Neymar intenționează să se retragă din naționala Braziliei după Campionatul Mondial din Qatar

Neymar (30 de ani) este cu siguranță principalul star din naționalei Braziliei. Totodată el este și unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria ”Selecao”. Neymar are 74 de goluri marcate pentru naționala țării sale, la doar trei reușite distanţă de recordul deţinut de Pele.

În ciuda faptului că are doar 30 de ani, Neymar intenționează să se retragă din naționala Braziliei. Campionatul Mondial din Qatar ar putea fi ultimul pentru starul lui PSG în tricoul ”Selecao”. Intenția lui Neymar a fost desconspirată recent de către Rodrygo, colegul său din națională. Mijlocașul lui Real Madrid a dezvăluit că însuși Neymar i-a spus că vrea să se retragă de la prima reprezentativă după competiția din Qatar.

Mi-a mărturisit că-n curând va spune adio Seleção și că vrea ca eu să-i preiau numărul 10 după ce va renunța, considerând că aș fi urmașul lui. Nu am știut ce să-i răspund. Sper că se va răzgândi și va continua să joace și după turneul final din Qatar pentru reprezentativa Braziliei. În fond, nu are decât 30 de ani și încă destule sezoane de-aici înainte în carieră”, a dezvăluit Rodrygo, într-un podcast.

”Este foarte adevărat din partea mea că vreau să rămân la PSG”

După parcursul dezamăgitor din Champions League, șefii lui PSG sunt hotărâți să facă mai multe schimbări importante în această vară. În afara plecării lui Mauricio Pochettino, mai mulți jucători cu salarii mari vor fi puși pe liber de clubul parizian. Printre aceștia se numără și Neymar, care încasează anual nu mai puțin de 50 de milioane de euro. Pe lângă starul brazilian, ceilalți jucători care se află pe lista plecărilor sunt: Mauro Icardi, Pablo Sarabia, Thilo Kehrer, Julian Draxler, Leandro Paredes, Danilo Pereira, Juan Bernat, Idrissa Gueye, Ander Herrera, Colin Dagba, Layvin Kurzawa și Sergio Rico.

În ciuda acestor zvonuri, Neymar a declarat pentru presa din Franța că nu a fost anunțat nimic de către șefii clubului. Mai mult, starul brazilian și-a exprimat din nou intenția de a rămâne pe Parc des Princes până la finalul contractului.

Este foarte adevărat din partea mea că vreau să rămân la PSG. Cu toate acestea, nimeni nu mi-a spus nimic, dar din partea mea e clar că vreau să rămân”, a spus Neymar, conform publicaţiei Oh My Goal.

În sezonul recent încheiat, Neymar a evoluat în 28 de partide pentru PSG, reușind să marcheze 13 goluri și să ofere 8 pase decisive.