FOTO. Imaginea cu soția unui fotbalist în costum de baie a strâns sute de mii de aprecieri. Unde se relaxează cuplul Wanda Nara – Mauro Icardi

Giosanu Catinca / 10.06.2022, 11:41

Mauro Icardi și soția sa, Wanda Nara, au decis că este timpul pentru o nouă vacanță. Cei doi soți au fost surprinși în tandrețuri. Unde se relaxează cuplul și cum s-a lăsat fotografiată partenera fotbalistului.

Mauro Icardi și Wanda Nara sărbătoresc 8 ani de căsnicie

Fotomodelul Wanda Nara și Mauro Icardi, jucătorul lui PSG, se află în vacanță zilele acestea. Cei doi sărbătorsc 8 ani de căsnicie.

Cuplul a fost surprins în ipostaze tandre. Atacantul argentinian și-a dus iubita la un restaurant de lux, unde au servit masa.

Ulterior, cei doi îndrăgostiți s-au relaxat pe o plajă din Kenya, est-centrul Africii.

Soția lui Icardi face furori pe rețelele de socializare

Soția lui Mauro Icardi și-a etalat formele la plajă într-un costum de baie galben.  Imaginea a aprins rapid imaginația urmăritorilor. Fotografia a strâns sute de mii de apreciei în doar câteva ore.

Fanii fotomodelului au lăudat-o pe Wanda Nara, după ce manechinul s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul.

Bombă! Incredibil ce ochi ai!”, a comentat unul dintre urmăritorii soției lui Mauro Icardi.

Chiar dacă Icardi pleacă de la PSG, o să continui să urmăresc acest cont.”, a spus un alt internaut.

Cum a fost surprins Mauro Icardi

Dacă Wanda s-a lăsat fotografiată în ipostaze care mai de care mai incendiare, Icardi s-a pozat cu girafele. Nu este nicio glumă!

Fotbalistul a vizitat o grădină zoologică. Mai întâi a hrănit animalele pe care le-a întâlnit acolo, după care a și pupat o girafă. Dovadă stau fotografiile care circulă pe Facebook.

Cum s-au cunoscut Wanda Nara și Mauro Icardi

Wanda Nara l-a cunoscut pe Mauro Icardi prin intermediul fostului ei soț, Maxi Lopez. Cei trei erau prieteni buni și obișnuiau să iasă împreună în oraș.

Presa din străinătate notează că Wanda Nara și Mauro Icardi se întâlneau pe ascuns, înainte de a-și oficializa relația.

Din relația pe care Wanda a avut-o cu Maxi Lopez au rezultat trei copii: Valentino Gaston (13 ani), Constantino (11 ani) și Benedicto (10 ani).