Becali a dezvăluit condiția pentru a-l cumpăra pe Sorescu. FCSB i-a declarat război unei rivale

Ioan Valentin Oprea 20.03.2023, 14:25
Becali a dezvăluit condiția pentru a-l cumpăra pe Sorescu. FCSB i-a declarat război unei rivale

Gigi Becali visează la titlu. Deşi gruparea pregătită de Mihai Pintilii e doar pe locul al treilea, la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanţa, patronul FCSB-ului nu le acordă „marinarilor” mari şanse la locul întâi.

Becali se teme, în schimb, de campioana CFR Cluj, pe care o vede şi în acest sezon drept principala contracandidată în lupta pentru cucerirea trofeului.

Dacă vrei să iei campionatul, trebuie să bați Farul de două ori. Dacă nu, stai acasă. CFR e greu de bătut de două ori. Nu ai cum s-o bați. Eu spun ce simt. Teama mea e CFR-ul. E greu s-o bați și o dată pe CFR. Farul iese la joc, poți să joci cu ei, e altceva”, a explicat latifundiarul din Pipera.

Viitorul lui Sorescu, incert

Becali speră că roş-albaştrii vor reveni în Champions League şi promite deja o campanie de transferuri de răsunet. În cazul câştigării titlului, Deian Sorescu e primul pe lista patronului de la FCSB. Dacă formaţia roş-albastră va rata locul întâi, atunci Becali nu va mai plăti clauza de cumpărare pentru fotbalistul lui Rakow.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani evoluează sub formă de împrumut pentru trupa din Capitală până în vară, iar pentru a-l achiziţiona definitv Becali trebuie să scoată din buzunar suma de 950.000 de euro.

Dacă o să fim în fața CFR-ului când se termină campionatul, o să achităm clauza de cumpărare pentru Sorescu. Pentru că apoi vrem Liga Campionilor, dar nu se poate Liga Campionilor de pe locul 2”, a dat asigurări Becali.

Sorescu, convocat la naţională

Deian Sorescu e unul dintre cei patru fotbalişti ai FCSB-ului convocaţi de Edi Iordănescu pentru partidele cu Andorra şi Belarus. Alături de fotbalistul aflat sub contract cu polonezii de Rakow, din lotul naţionalei mai fac parte şi Darius Olaru, Adrian Şut şi Octavian Popescu.

În cele zece apariţii în Superligă, în tricoul roş-albaştrilor, Sorescu a reuşit doar o singură data să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. Sorescu nu are, în schimb, niciun gol marcat la prima reprezentativă, pentru care a evoluat deja de nouă ori.

Urmăriți Playsport.ro și pe