Becali vrea dispariția CSA Steaua: “Să desființeze echipa. Vin pe Ghencea și iau eu marca Steaua”

George Drafta 01.06.2023, 14:15
Becali vrea dispariția CSA Steaua: “Să desființeze echipa. Vin pe Ghencea și iau eu marca Steaua”

Gigi Becali continuă războiul cu rivala din Ghencea chiar şi după ce sezonul s-a încheiat pentru FCSB.

Fără drept de promovare în prima ligă, steliştii vor rămâne pentru al treilea sezon la rând în eşalonul secund. Iar latifundiarul din Pipera cere o anchetă a organelor legii pentru a se vedea felul în care au fost pompaţi bani într-o echipă care nu poate face performanţă.

„Vine şi Curtea de Conturi şi spune de ce ai mai făcut tu o echipă şi ai cheltuit zece milioane de euro, fiindcă ştiai că nu poţi promova, fiindcă legea era clară, iar acum o dai gratis la un privat? Nu e clar că e un abuz în serviciu? Cei de la Minister nu se pot asocia cu un privat.

Ei ce pot face e să bage trei generali, 17 colonei în Asociaţia aceea non-profit şi să controleze acea asociaţie. Singura lor ieşire, ca să fie iertaţi de toate cheltuielile pe care le-au făcut, e să vină şi să spună să o dea la pace cu mine, iar procurorii îi vor lăsa”, a fost comentariul omului de afaceri. 

Gigi Becali nu a renunţat la ideea de a reveni pe Ghencea, în ciuda refuzurilor clar exprimate din partea conducerea MApN
Gigi Becali nu a renunţat la ideea de a reveni pe Ghencea, în ciuda refuzurilor clar exprimate din partea conducerea MApN

Condiţiile pentru încetarea „rebeliunii”

Patronul celor de la FCSB a explicat în ce condiţii se poate face unirea tuturor steliştilor. Iar toate disensiunile din ultimii ani să fie date uitării.

„Pacea pentru mine înseamnă să ne înţelegem, să desfiinţeze echipa aceea, să vin să joc pe Ghencea, să-mi ţin marca şi să joc în Ghencea. Acum am făcut să mergem să jucăm la Târgovişte. Avem Naţional Arena, dar e pus Tralalache primar la Capitală. Numai în România se poate întâmpla aşa ceva. Se vede numai după faţă.

Tralalache s-a apucat să facă concerte acolo pe stadion. Mai avem un stadion Ghencea, dar acolo e numai Talpan. Noi nu avem unde să jucăm, echipă care aduce milioane şi are calificări. Este a 20-a participare la rând în cupele europene. Sunt de 20 de ani în fotbal şi e a 20-a oară la rând când mă calific în Europa”, a mai punctat omul cu banii de la FCSB. 

Urmăriți Playsport.ro și pe