Hațegan, din nou la centru într-un meci oficial după mai bine de un an. Ce partidă va conduce

George Drafta 01.06.2023, 12:15
Hațegan, din nou la centru într-un meci oficial după mai bine de un an. Ce partidă va conduce

Ovidiu Haţegan revine în acest weekend după o absenţă îndelungată de pe teren.

Centralul din Arad a fost delegat la partida de baraj pentru promovarea în Liga 2, dintre Unirea Ungheni şi Corvinul Hunedoara. Arbitrul în vârstă de 42 de ani revine astfel în iarbă după un infarct suferit în martie 2022. Care l-a „exilat” în camera VAR în toată această perioadă.

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Partida de la Hunedoara va fi transmisă şi pe platforma frf.tv. Ea reprezintă prima manşă a play-offului de accedere în eşalonul secund. Şi va avea loc sâmbătă cu începe de la ora 18:00. Alte 4 meciuri de baraj se vor disputa concomitent, de asemenea pentru acelaşi obiectiv.

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe și Alexandru Corb, rezervă fiind Mircea Ardelean.

Absenţă cu regrete

Problema de sănătate cu care s-a confruntat centralul din Arad l-a împiedicat să mai fie delegat la partidele oficiale timp de mai bine de un an şi două luni. Arbitrul are montat un stent în urma intervenţiei chirurgicale suferite în primăvara anului trecut.

Ieşirea din peisaj l-a făcut să piardă lista centralilor pentru Cupa Mondială din Qatar. De pe care urma să facă parte aproape sigur. El a fost înlocuit cu Istvan Kovacs, cel care nu a prins însă niciun meci la centru la competiţia din Orientul Apropiat.

Haţegan a fost unul dintre arbitrii importanţi care au fost trimişi de CCA în camera VAR la meciurile cu miză mare din fotbalul intern. Primul dintre ele a fost chiar Supercupa României din iulie 2022. Ultimul joc pe care Haţegan l-a arbitrat a fost Olympique Lyon – FC Porto, disputat în martie anul trecut, în Europa League.

Urmăriți Playsport.ro și pe