Ofertă de 300 de milioane pentru Mbappe. Bomba momentului în fotbalul mondial. Şeicii, gata să dea o lovitură istorică

Alex Matei 24.07.2023, 13:35
Ofertă de 300 de milioane pentru Mbappe. Bomba momentului în fotbalul mondial. Şeicii, gata să dea o lovitură istorică

Ofertă de 300 de milioane pentru Mbappe.

Kylian Mbappé (24 de ani) ar vrea să plece liber de contract de la PSG, vara viitoare, dar șeicii campioanei Franței nu sunt de acord.

Ofertă de 300 de milioane pentru Mbappe. Cine e clubul care-l vrea imediat pe atacantul naționalei Franței

Ei forțează plecarea atacantului chiar în vara aceasta, mai ales că au pe masă o ofertă fabuloasă. Al-Hilal îl vrea cu orice preț pe Mbappe și a mărit oferta la 300 de milioane de euro, susține theathletic.com. Inițial, saudiții au oferit doar 200 de milioane de euro.

Dacă transferul s-ar face pe o asemenea sumă, Kylian Mbappe ar deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului. Supremația este deținută acum de Neymar, cumpărat de PSG de la Barcelona pentru 220 de milioane de euro în 2017, cu un an mai devreme de momentul în care parizienii au plătit 180 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe, care, acum, este al doilea cel mai scump fotbalist all-time.

Mbappe ar putea accepta această ofertă. Cel mai probabil însă, se orientează către fotbalul european. Ținta este Real Madrid. Spaniolii au cheltuit însă, în această vară, 128 de milioane de euro, fără să producă bani din transferuri. Pentru moment, regulile fair-play-ului financiar încurcă transferul pe Bernabeu. Chelsea vrea să profite de situație și să în cumpere.

”Dacă cineva nu vrea să rămână aici pentru a apăra culorile, ușa este deschisă”

Mbappe nu a fost luat de PSG în cantonanetul din Japonia. Președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, a anunțat jucătorii că pot pleca dacă nu sunt luați în Japonia.

”Dacă cineva nu vrea să rămână aici pentru a apăra culorile, ușa este deschisă. Trebuie să fiți fideli clubului.

Contez pe voi, vă voi susține precum familia mea, dar trebuie să fiți loiali. Cei care nu merg în Japonia, nu vor face parte din planurile clubului”, le-a spus Al-Khelaifi jucătorilor.

Acesta a mai transmis: ”Nimeni nu este mai presus de club, nici eu, și cine nu vrea să joace pentru echipă sau nu o respectă nu ar trebui să fie aici. Clubul a construit cele mai bune facilități din lume pentru ca jucătorii să prospere, acum nu mai sunt scuze. Nu vă va lipsi nimic.

Trebuie să ne concentrăm pe performanță și apoi rezultatele vor veni. Putem juca un fotbal grozav, iar fotbaliștii trebuie să corespundă suporterilor și clubului, care le oferă susținere. Vreau să le urez bun venit noului antrenor și noilor jucători. Este important să vă spun că antrenorul are libertatea de a face ce vrea, el decide totul”.

Urmăriți Playsport.ro și pe