Bruta care vrea să-l bată pe Lionel Messi după ce au apărut imaginile. Filmulețul care l-a scos din sărite

Ștefănescu Dragoș 28.11.2022, 14:34
Bruta care vrea să-l bată pe Lionel Messi după ce au apărut imaginile. Filmulețul care l-a scos din sărite

Sâmbătă seară, Argentina a învins Mexic cu scorul de 2-0 și păstrează șanse mari de calificare în optimile Cupei Mondiale din Qatar. La finalul partidei, la vestiare, Lionel Messi a făcut un gest care a produs furia boxerului Canelo Alvarez. Pugilistul chiar l-a amenințat pe starul argentinian într-o postare pe rețelele de socializare.

Lionel Messi, amenințat cu bătaia de boxerul Canelo Alvarez

Argentina a învins sâmbătă seară Mexic cu scorul de 2-0 în cadrul Grupei C de la Cupa Mondială din Qatar. Lionel Messi a fost eroul partidei, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă. În urma acestui succes, argentineinii păstrează șanse mari de calificare în optimile competiției. De cealaltă parte, Mexic a rămas pe ultimul loc al grupei, însă nu este eliminată din competiție.

După finalul meciului, la vestiare, jucătorii argentinieni au sărbătorit succesul obținut. Ulterior, un video cu bucuria argentinienilor a apărut pe rețelele sociale. În timpul bucuriei generale, Lionel Messi a făcut un gest care ulterior a produs multe discuții. Mai exact, starul argentinian pare că împinge cu piciorul un tricou al naționalei Mexicului.

Gestul lui Messi a produs furia boxerului mexican Canelo Alvarez. Multiplul campion mondial îl acuză pe starul argentinian că a fost lipsit de respect față de tricoul naționalei Mexicului. Mai mult, Alvarez i-a transmis un mesaj amenințător lui Messi.

L-ați văzut pe Messi ștergând pe jos cu tricoul și steagul nostru? Bine ar face să se roage la Dumnezeu să nu îl găsesc. Așa cum eu respect Argentina, și el trebuie să respecte Mexicul! Nu vorbesc despre întreaga țară, ci doar despre acest gest de rahat pe care l-a făcut Messi”, a scris Alvarez pe rețelele de socializare.

Fanii argentinieni au sărit în apărarea lui Messi

Deranjați de mesajul lui Canelo Alvarez, fanii argentinieni au sărit în apărarea lui Lionel Messi. Aceștia susțin că starul lui PSG nu a făcut niciun gest reprobabil, ci doar a încercat să se descalțe de ghetele de joc.

E clar că doar a vrut să își scoată ghetele”, „Alvarez caută doar atenție, din moment ce nu mai e relevant. Sincer, nu am auzit niciodată de el până acum”, „Toți pumnii pe care Canelo și i-a luat în carieră pare că îi afectează acum creierul. Nu mai funcționează”, au fost câteva dintre comentariile sud-americanilor, potrivit Daily Mail.

Urmăriți Playsport.ro și pe