Bucurie fără margini pentru Ion Țiriac! Fiica sa, felicitată de Nadia Comăneci: „Daaa!”

Moldoveanu Camelia / 13.05.2022, 20:19

Fiica lui Ion Țiriac a avut parte de un moment special. Tânăra a fost felicitată public de către Nadia Comăneci pentru reușita excepțională. Ioana Natalia este proaspăt absolventă a Universității din Miami.

Fiica lui Ion Țiriac a avut parte de momente memorabile la Miami

Oficial, Ion Țiriac are trei copii: Ion Alexandru, Ioana Natalia și Karim Mihai. Singura fiică a omului de afaceri trăiește o viață de vis la Miami, acolo unde și-a făcut și studiile.

Ioana Țiriac a absolvit „University of Miami” și a marcat momentul printr-o serie de fotografii postate pe Instagram. Sora lui Ion Ion Țiriac, vizibil mândră de realizarea sa, s-a fotografiat alături de prieteni. Ea și-a asortat la robă și tocă niște ochelari negri și o pereche de pantofi nude.

Nadia Comăneci nu a putut ratat ocazia de a o felicita pe fiica lui Ion Țiriac pentru absolvirea studiilor universitare:

 Yeah👏👏👏”, i-a comentat Nadia Comăneci la postarea Ioanei Țiriac.

Ioana și-a petrecut mare parte din copilărie și adolescență în România. Aceasta a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti, iar mai apoi a plecat în SUA.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_nataliaaa

Este o pasionată a mașinilor de viteză

Bruneta impresionează nu doar prin frumusețea ei, dar și pentru pasiunea pentru bolizii de lux. Fata lui Ion Țiriac a moștenit acest lucru de la părintele ei, cunoscut pentru parcul său auto impresionant. De aceea, Ioana nu putea rata să meargă la calificările Marelui Premiu de Formula 1. Mai mult ca sigur Ioana va fi în tribune și la cursa din această seară.

Pe lângă pasiunea pentru mașini, moștenitoarea lui Țiriac este interesată de modă și de felul în care se prezintă în lume. Ioana este foarte atentă la felul în care arată, indiferent că este vorba despre vacanțe de lux sau de o simplă ieșire cu prietenele. Tânăra este foarte activă pe rețelele sociale unde postează mereu poze prin care își uimește urmăritorii. Ioana este fiica lui Ion Țiriac și a jurnalistei egiptene Sophia Ayad. De la mama ei, tânăra a moștenit cele mai frumoase trăsături.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei. Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare, punea Sophie Ayad, în urmă cu doi ani, potrivit celor de la Libertatea.