Secretele Ioanei Țiriac ies la iveală! În ce oraș trăiește fiica magnatului și cu ce se ocupă

Moldoveanu Camelia / 10.12.2021, 14:56

Ioana Țiriac, fiica miliardarului român, duce o viață de lux peste hotare. Tânăra de 24 de ani, rodul iubirii dintre Ion Țiriac cu jurnalista egipteancă Sophia Ayad, a ales să urmeze în paralel pasiunile ambilor părinți.

Secretele frumoasei Ioana Țiriac au ieșit la iveală

Ioana este singura fiică a lui Ion Țiriac, miliardarul român având alți doi băieți: Alexandru (Ion Ion) și Karim Mihai (rezultat tot din relația cu Sophia Ayad). S-ar putea spune că fiica jurnalistei Sophia Ayad este o adevărată prințesă, asta dacă îi analizăm viața de lux.

Tânăra de 24 de ani a locuit o vreme la Monte Carlo alături de mama sa, iar ulterior a revenit în România. A studiat la Liceul American din București și a decis să-și continue studiile la Miami. Ioana Țiriac locuiește acum în însoritul oraș american și studiază la Universitatea din Miami.

Având doi părinți de succes, fiecare în domeniul lui, Ioana Țiriac a decis să studieze Jurnalism și Economie. Cu alte cuvinte, a preluat câte un domeniu de la fiecare părinte. Pe lângă studiu, tânăra mai este pasionată și de călătorii, iar asta se poate observa pe contul ei de Instagram. Mai mult, nici tenisul nu îi stă departe de suflet, Ioana a fost văzută de mai multe ori alături de tatăl ei, Ion Țiriac, în loje, la turnee.

„Îl iubesc pe Ion!”

Jurnalista cu origini franceze și egiptene a vorbit la superlativ în urmă cu ceva timp despre fiica sa, dar și despre fostul partener de viața.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

E altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și știe ce vrea”, spunea ea Sophie Ayad.

Cu ce se ocupă Ioana Țiriac

Dacă vă întrebați cu ce se ocupă sora lui Ion Ion Țiriac, tânără este aproape de familie și de afacerile pe care o să le moștenească. În 2018 Ion Țiriac a organizat în România „Bucharest Fashion Charity Show” la Stejarii Country Club, complexul de lux unde majoritatea vedetelor merg să se antreneze. Evenimentul a fost unul de succes, asta datorită și Ioanei deoarece s-a implicat în tot ce a însemnat organizare.

Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc”, spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.