Bucurie mare pentru Gică Hagi după victoria cu FCSB. ”O zi frumoasă, mă bucur că au crezut până la final”

Dragos Stefanescu 29.01.2023, 21:31
Bucurie mare pentru Gică Hagi după victoria cu FCSB. ”O zi frumoasă, mă bucur că au crezut până la final”

Duminică seară, FCSB și Farul s-au înfruntat în cadrul etapei cu numărul 23 din Superliga. Constănțenii au jucat excelent și au reușit să se impună cu scorul de 3-2. La final, Gică Hagi a fost extrem de bucuros pentru succesul echipei sale. ”Regele” și-a felicitat jucătorii pentru atitudinea lor de învingători.

Farul obține o victorie senzațională cu FCSB

Duminică, 29 ianuarie, FCSB a primit vizita celor de la Farul în cadrul etapei 23 din Superliga. Constănțenii au venit la București cu orgoliul rănit după eșecul drastic cu CFR Cluj din etapa trecută.

Prima repriză a fost echilibrată, ambele echipe reușind să-și creeze mai multe ocazii de gol. Până la pauză tabela a rămas însă neschimbată. În repriza secundă formația roș-albastră a început foarte hotărâtă și a deschis scorul în minutul 47 prin Andrei Cordea. Trupa lui Gică Hagi nu a resimțit golul primit și a egalat destul de rapid prin Denis Alibec, în minutul 56. După doar trei minute, Compagno a marcat și și-a adus echipa în avantaj. Roș-albaștrii au continuat să preseze iar eforturile le-au fost răsplătite. În minutul 71 Octavian Popescu a marcat după o fază lucrată frumos de David Miculescu. Nimic nu anunța însă finalul uluitor al meciului. În minutul 90+5 Farul reușește să egaleze prin autogolul lui Omrani. La numai un minut distanță, echipa lui Gică Hagi a dat lovitura de grație prin Borza. Arbitrul a fluierat finalul meciului după doar câteva secunde și astfel Farul a obținut victoria cu scorul de 3-2.

Gică Hagi, euforic după victoria cu FCSB. ”Bravo lor! O zi frumoasă”

La finalul meciului de pe Arena Națională, Gică Hagi a fost extrem de fericit. El și-a felicitat elevii pentru atitudinea lor.

Bravo lor! O zi frumoasă, mă bucur că au crezut până la final. FCSB ne-a dominat în prima repriză. Noi am încercat să ne facem jocul. Este important că am crezut până la final.

Știam că Borza este într-o formă bună și i-am dat spatiu. Nu sunt supărat pe nimeni. E important ca tot ce faci să fie bine pentru echipă. Lucrurile astea se antrenează în timp. Trebuie să avem o mentalitate de campioni. În timp se creează acest lucru.

Alibec a fost fantastic! A fost cel mai bun de pe teren. De orice jucător bun are nevoie echipa natională.

Pot pleca jucători și pot veni jucători în următoarea perioadă. Lucrurile se întâmplă repede, suntem atenți la tot ce mișcă. E bine că echipa mea a reacționat excelent.

Orice victorie este importantă. Clar că acest succes ne dă încredere și liniste. Le-am zis în vestiar să facă presiune, să joace sus. Bravo lor!

Nu am dubii de calitatea lui Florinel Coman. Rămâne să aibă timp. Mental trebuie să fie bine pentru că el fotbal știe”, a declarat Gică Hagi.

Denis Alibec a crezut în victoria echipei sale. ”Le-am spus colegilor că putem să-i batem”

Denis Alibec a dezvăluit că a fost încrezător că echipa sa va putea întoarce rezultatul. După eliminarea lui Dawa el chiar le-a spus coechipierilor săi că pot obține victoria.

Nu-mi vine să cred ca am reușit să întoarcem meciul. După eliminarea lui Dawa le-am spus colegior că-i batem. Este extraordinar!

De foarte mult timp nu am mai trăit așa ceva. Chiar nu am cuvinte după meciul ăsta. După înfrângerea cu CFR să revenim așa cu atâția jucători tineri este fantastic.

Eram într-o perioada foarte proastă. În unele momente nu mai aveam speranță că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Ne bucurăm că am revenit iar pe primul loc. Sper ca Borza să o țină tot așa. Sunt mândru de toată echipa. Dacă avem spiritul din această seară ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec.

Bucurie mare în tabăra constănțenilor după succesul de pe Arena Națională

Succesul de pe Arena Națională a declanșat bucuria jucătorilor de la Farul.

Mă simt extrem de bine la această echipă. E prima oară când întoarcem scorul în ultimele minute și sunt foarte fericit. Da, ne-am încurajat în fiecare minut că putem întoarce scorul. Am trecut printr-o perioada foarte proastă. Trebuie să continuăm tot așa. Sperăm să câștigăm toate meciurile. Am reglat situația și trebuie să cotinuam tot așa. Este cel mai frumos gol al meu”, a declarat Borza.

O bucurie foarte mare. Nu știu dacă am mai trăit așa ceva. Eu cred că sunt cel mai fericit pentru că la golul doi al lor mă consider vinovat. Eu chiar am sperat că se va anula golul. Atunic când Dawa a luat roșu ne-a dat un impuls mai mare. Important este că am reușit să întoarcem scorul. Făcusem o alunacre, nici nu știu cum a intrat mingea în poartă. De mâine ne întoarcem la treabă pentru că ne așteaptă un meci greu cu Craiova. Veneam după înfrângerea cu CFR și aveam nevoie de un rezultat bun.

Nu ne interesează cum vede lumea Farul, noi știm cum muncim în fiecare zi. Sperăm să facem rezultate cât mai bune în continuare” a spus Larie.

Urmăriți Playsport.ro și pe