Budescu a înnebunit internetul cu melodia sa preferată. “Chiar dacă m-am îngrășat tot sexy sunt”

George Drafta 28.03.2023, 16:36
Budescu a înnebunit internetul cu melodia sa preferată. “Chiar dacă m-am îngrășat tot sexy sunt”

Constantin Budescu nu pare deloc afectat de felul în care a fost privit în ultima perioadă. După ce o imagine cu el la finalul unui meci i-a inflamat pe cei care consideră că forma fizică a fotbalistului este departe de cea a unui jucător profesionist.

Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani mai mult se amuză pe seama situaţiei. Şi vrea să le demonstreze tuturor că „problema” nu este de natură să îl împiedice să îşi arate talentul pe teren.

Astfel poate fi explicată şi ultima „ieşire” a sa în mediul virtual. Budescu a postat recent pe o reţea de socializare un filmuleţ scurt. În care face slalom printre adversari cu ocazia amicalului jucat sâmbătă de ploieşteni în faţa lui Dinamo.

 

@budescu_constantin10 #fyp #foryou #tiktokromania🇷🇴pentrutine #relaxtime ♬ sunet original – 👑🖤💎Danyela💎🖤👑

Pe fundal, fotbalistul lupilor a ales să pună un fragment dintr-o melodie cu trimitere directă la acuzele care l-au vizat în ultima vreme. „Chiar dacă m-am îngrășat, tot sexy sunt!” este versul pe care Budescu şi-a dorit ca toţi să îl audă în timp ce îl urmăreau în acţiune. Clipul a strâns aproape 15.000 de likeuri şi 135 de comentarii.

Mesaj de la viitorul adversar

Unul dintre cei care au ales să reacţioneze cu un comentariu sugestiv a fost şi Adrian Mititelu Jr. Fiul patronului de la FC U Craiova a glumit la rândul său. „Tu şi R9”, au fost cuvintele acestuia. Cu trimite cel mai probabil la fostul mare fotbalist brazilian Ronaldo Nazario da Lima, golgheter al Cupei Mondiale din 2002.

Adrian Mititelu Jr
Adrian Mititelu Jr

Petrolul o întâlneşte în următoarea etapă din playout chiar pe FC U Craiova. Aşa că Mititelu jr şi Budescu se vor putea întâlni chiar vineri seară. Atunci este programat duelul primelor clasate din miniturneul pentru evitarea retrogradării.

Glume şi la întâlnirea cu micuţii

Budescu a fost destins şi la acţiunea organizată de clubul Petrolul alături de copiii de la o şcoală din Ploieşti. El le-a vorbit acestora cu zâmbetul pe buze despre felul în care trebuie să se comporte pentru a ajunge să facă performanţă în fotbal.

„Țineți-vă de sport că face bine la sănătate! Să nu vă îngrășați așa ca mine. Să ascultați de domnii profesori și să învățați bine”, a fost mesajul fotbalistului la întâlnirea cu puştii.

Urmăriți Playsport.ro și pe