Budescu a semnat și se umple de bani la arabi! Suma fabuloasă pe care va câștiga până în vară!

Gabriel Peneș / 08.02.2021, 20:52
Budescu a semnat și se umple de bani la arabi! Suma fabuloasă pe care va câștiga până în vară!

Mutare surpriză pentru cel poreclit, cândva, „Sărmăluță”! Budescu a semnat și se umple de bani la arabi! El va lua o sumă fabuloasă până în vara anului viitor! Astra Giurgiu i-a permis celui mai înzestrat mijocaș ofensiv din Liga 1 să plece chiar din această iarnă. Deși era aproape de FCSB, Budi a ales să-și mai încerce o dată norocul în zona arabă. Firește, oferta celor din Arabia Saudită a fost prea tentantă, chiar și față de „înțelegerea verbală” pe care o avea cu Gigi Becali.

Budescu a semnat și se umple de bani la arabi! Sumă fabuloasă pe care va câștiga până în vara anului viitor!

Astra Giurgiu a rămas fără cel mai bun jucător în plin campionat. Budescu a semnat și se umple de bani la arabi! Suma fabuloasă pe care va câștiga până în vara anului viitor! Oficialii clubului girgiuvean au confirmat vestea că mijlocașul Constantin Budescu s-a transferat la Damac FC, în Arabia Saudită. Bogdan Mara a dezvăluit că gruparea patronată de Ioan Niculae nu va primi niciun ban în urma acestei tranzacții, deși jucătorul mai avea contract până în vară, scrie prosport.ro.

„Budescu pleacă, e sigur. A semnat în Arabia. A ajuns la un acord cu domnul Niculae pentru a părăsi echipa din postura de jucător liber de contract. Clubul nu ia nimic”, a declarat Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei, pentru gsp, conform prosport.ro.

Jucătorul a solicitat 600.000 de euro până în vară și încă un milion de euro pentru următorul an de contract. Tranzacția a fost la un moment dat în pericol, dar cele două părți s-au înțeles în cursul zilei de azi.

Budescu a semnat și se umple de bani la arabi! Suma fabuloasă pe care va câștiga până în vară!
Budescu a semnat și se umple de bani la arabi! Gigi Becali susținea că are „un acord verbal” cu mijlocașul pentru transferul acestuia la FCSB, din vară

Gigi Becali susținea că are „un acord verbal” cu mijlocașul Astrei

Damac FC ocupă locul 15 în prima ligă din Arabia Saudită. Formația antrenată de algerianul Noureddine Zekri are 13 puncte după 17 etape. Budescu nu este la prima aventură în străinătate. A mai jucat la  DL Yifang (China) și Al Shabab (Arabia Saudită). De fiecare dată s-a întors în România după un sezon, la Astra Giurgiu.

Gigi Becali a încercat să-l aducă pe Budescu la FCSB în această iarnă, dar s-a ”lovit” de pretențiile financiare ale celor de la Astra, care au cerut, deși mijlocașul intrase în ultimele șase luni de contract, 900.000 de euro pentru a-l lăsa să plece, adică exact suma care reprezintă clauza de reziliere a înțelegerii. În urmă cu câteva zile, se părea că situația se va rezolva, urmând ca Budescu să fie transferat din vară.

Budescu vine din vară la FCSB! Nu a semnat băiatul nimic, dar am un acord verbal cu el”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Iată, însă, că „acordul verbal” a fost insuficient. Banii celor din Arabia Saudită au fost un argument prea puternic pentru ca Budi să mai onoreze înțelegerea – fie și verbală – cu patronul FCSB.