Surse: Constantin Budescu a plecat de la Astra și a semnat cu o altă echipă. Ce se întâmplă cu mijlocașul Astrei

Catinca Giosanu 23.01.2021, 15:31
Surse: Constantin Budescu a plecat de la Astra și a semnat cu o altă echipă. Ce se întâmplă cu mijlocașul Astrei

Constantin Budescu, care evoluează pe postul de mijlocaș pentru formația FC Astra Giurgiu, a semnat deja cu altă echipă. Anunțul a fost făcut de surse din anturajul sportivului.

”Constantin Budescu a plecat de la Astra și a semnat cu o altă echipă”

Recent, au apărut informații potrivit cărora Constantin Budescu ar fi tentat de un transfer la FCSB. De fapt, el este pregătit să negocieze cu orice echipă. Cu toate acestea, „Budi” este rezervă cu Sepsi, cel puțin așa susțin colegii săi.

În urma anunțului făcut de Budescu, oficialii de la Astra s-au supărat pe mijlocaș. Din acest motiv, el a fost deja scos din garnitura de start: „Budi” este rezervă cu Sepsi.

Pot semna cu cine vreau, sunt în ultimele 6 luni, dar probabil voi sta pe aici și n-o să joc dacă semnez”, a mai spus tânărul sportiv.

Menționăm faptul că jucătorul de fotbal, Constantin Budescu, mai are contract până în vară cu FC Astra Giurgiu.

Budescu: ”Gigi Becali mi-a spus că mă vrea la Steaua”

Mijlocașul celor de la Astra Giurgiu a anunțat că Gigi Becali îl vrea la Astra. Problema este însă că Ioan Niculae nu îl lasă să plece și că vrea toți banii din clauza de rezilere.

Cu domnul Niculae am vorbit înainte să începem campionatul, mi-a spus câteva lucruri, dar nu am ajuns la nimic deocamdată. Cu domnul Gigi Becali la fel, mi-a spus că mă vrea la Steaua (n.r – FCSB), dar trebuie să vorbească cu cei de la Astra.

Dacă ei se înţeleg, probabil că o să merg. Dar, din ce am înţeles, este foarte greu, pentru că domnul Niculae nu vrea să mă lase. Nu e numai după mine, mai am contract 5 luni. Este adevărat, pot semna cu orice echipă, dar dacă o să semnez şi nu mă lasă (n.r. – patronul Astrei), probabil o să stau pe aici şi n-o să joc. Vom vedea”, a declarat recent Constantin Budescu.

Budescu vrea la FCSB
Budescu vrea la FCSB

Cum a evoluat Constantin Budescu?

Constantin Budescu a fost remarcat la Cupa Moș Crăciun de unul dintre foștii maseuri ai Petrolului, Răduță Gheoca. Pe vremea când avea 12 ani, el rupea plasele porților adverse și dădea câte 13 goluri pe meci, în partide pe care echipa sa le câștiga cu scorul de 15-0.

În primii ani de carieră, sportivul a evoluat la gruparea Rapid Sălciile, prima lui echipă. Ulterior, juniorul a fost transferat de Petrolul. 

În 2007, fotbalistul a debutat în Liga a II-a pentru Petrolul. De-a lungul timpului, acesta s-a impus ca titular în prima echipă. Astfel, el a atras atenția unor cluburi importante din Liga 1. Mai precis, este vorba despre Rapid, Politehnica și Brașov. În prezent, Budescu evoluează pe postul de mijlocaș pentru formația FC Astra Giurgiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe